Σε εξέλιξη είναι από τα ξημερώματα επιχείρηση της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Πατρών για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που εμπλέκεται σε κλοπές, ληστείες και εμπόριο ναρκωτικών, συγκεκριμένα υδροπονννικης κάνναβης.
Μέχρι αυτή την ώρα έχουν συλληφθεί έξι άντρες και μια γυναίκα ενώ στις έρευνες που έγιναν σε σπίτια των συλληφθέντων βρέθηκαν όπλα, εκρηκτικά αλλά και φυλλάδια με αντιεξουσιαστικό περιεχόμενο.
Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ο γιός καταδικασμένου μέλους της 17 Νοέμβρη. Ο 28χρονος είχε συμμετοχή στις ληστείες που διέπραττε η σπείρα σε υποκαταστήματα τραπεζών
Σύμφωνα με πληροφορίες , οι αστυνομικοί της ασφάλειας Πατρών ήταν στα ίχνη της σπείρας τουλάχιστον τον τελευταίο μήνα και συγκέντρωναν στοιχεία. Στο στόχαστρο τους έχουν μπει, μεταξύ άλλων, και κάποιες ληστείες σε υποκαταστήματα των ΕΛΤΑ που έχουν γίνει στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας. Τις επόμενες ώρες αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την αστυνομία.












Αφήστε μια απάντηση