Αναβάλλεται το Ατρόμητος-ΟΦΗ: Κρούσματα στους Περιστεριώτες

Η Σούπερ Λίγκα ενημέρωσε πως αναβάλλεται ο αγώνας της Δευτέρας Ατρόμητος-ΟΦΗ στο Περιστέρι λόγω κρουσμάτων των γηπεδούχων.

Αναβλήθηκε ο προγραμματισμένος για τη Δευτέρα αγώνας ανάμεσα σε Ατρόμητο και ΟΦΗ για την 22η αγωνιστική. Αιτία είναι τα κρούσματα κορωνοϊού που προέκυψαν στις τάξεις των Περιστεριωτών. Υπενθυμίζεται πως βάσει πρωτοκόλλου ένας αγώνας αναβάλλεται λόγω Covid-19 όταν υπάρχουν επτά ή περισσότερα κρούσματα σε μια ομάδα στον τελευταίο έλεγχο.
Πλέον, μετά και από αυτή την αναβολή, ο Ατρόμητος θα «χρωστά» τέσσερα παιχνίδια (έχει δώσει 18), ενώ ο ΟΦΗ που είχε «ξεχρεώσει» θα έχει ένα ματς λιγότερο (21) στις 22 αγωνιστικές που έχουμε διανύσει στο πρωτάθλημα.
Η ανακοίνωση:
Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ – ΟΦΗ στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλεται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ.
Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων, αποφασίστηκε η αναβολή του αγώνα, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.