Βόλος: Αναστολή λειτουργίας καταστημάτων λόγω παραβίασης των μέτρων

Σε τρία γνωστά καταστήματα του Βόλου μπαίνει λουκέτο μέχρι και 15 ημερών και τα πρόστιμα φθάνουν συνολικά στα 20.000 ευρώ, αφού στα πλαίσια ελέγχων για τον περιορισμό του κορωνοϊού διαπιστώθηκαν χθες το βράδυ σοβαρές παραβάσεις, να επιβληθούν πρόστιμα και τιμωρίες αλλά να γίνουν και συλλήψεις των υπευθύνων των καταστημάτων.

Συγκεκριμένα στις 10 το βράδυ του Σαββάτου 6 Νοεμβρίου, σε έλεγχο από αστυνομικούς σε καφέ-ζαχαροπλαστείο διαπιστώθηκε ότι εξυπηρετούνταν σε εξωτερικό χώρο δύο πελάτες οι οποίοι στερούνταν πιστοποιητικού εμβολισμού ή νόσησης και δεν είχαν ούτε πιστοποιητικά rapid test.

Συνελήφθη ο υπεύθυνος του καταστήματος και του επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ και επταήμερη αναστολή λειτουργίας του καταστήματος, ενώ από 300 ευρώ, βεβαιώθηκαν και στους δύο πελάτες. Σε άλλη περίπτωση, τις πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη ο υπεύθυνος κέντρου διασκέδασης και αναζητείται ο 59χρονος ιδιοκτήτης, αφού στο εσωτερικό του καταστήματος εξυπηρετούνταν τουλάχιστον 200 πελάτες αντί 80 που προβλεπόταν. Επιβλήθηκε πρόστιμο 5.300 ευρώ και 15 ημέρες αναστολή λειτουργίας. Σε άλλο κέντρο διασκέδασης, συνελήφθη ο προσωρινά υπεύθυνος και αναζητείται ο ιδιοκτήτης, που είναι ξένης καταγωγής, επειδή το κατάστημα εξυπηρετούσε 400 πελάτες αντί για 132. Το κατάστημα θα κλείσει για 15 ημέρες και επιβλήθηκε πρόστιμο 5.300 ευρώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.