Επέστρεψαν στη Θεσσαλονίκη οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που εθεάθησαν στην Αθήνα

Τον δρόμο της επιστροφής για την Θεσσαλονίκη πήραν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που χθες… εμφανίστηκαν σαν… «φάντης μπαστούνης» στην περιοχή της Ομόνοιας. Από την πρώτη στιγμή γύρω από τα γραφεία του συνδέσμου των οπαδών βρέθηκαν αστυνομικές δυνάμεις αλλά και διαμεσολαβητής της Αστυνομίας. Έγιναν οι απαραίτητες συνεννοήσεις ενώ από την πλευρά της αστυνομίας ξεκαθαρίστηκε στους περίπου 200 οργανωμένους οπαδούς ότι δεν θα τους επιτραπεί να κινηθούν προς το Ολυμπιακό Στάδιο όπου απόψε το βράδυ θα διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ.

Επίσης, αργά χθες βράδυ με απόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών ανακοινώθηκε ότι «απαγορεύεται κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση, κατά το χρονικό διάστημα από 21:00 ώρα της 21/05/2021 ημέρα Παρασκευή έως και 06:00 ώρα της 23/05/2021 ημέρα Κυριακή, στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς: Μάρνη (από τη συμβολή της με οδό 28ης Οκτωβρίου) – συνέχεια Καρόλου – Πλατεία Καραϊσκάκη – Αχιλλέως – αριστερά Κολωνού – αριστερά Π. Τσαλδάρη (Πειραιώς) – Πλατεία Ομονοίας – Σταδίου – αριστερά Εμμ. Μπενάκη – δεξιά Ακαδημίας – αριστερά Ζωοδόχου Πηγής – αριστερά Ανδρέα Μεταξά – αριστερά Εμμ. Μπενάκη – δεξιά Σόλωνος – αριστερά Θεμιστοκλέους – δεξιά Ακαδημίας – Πλατεία Κάνιγγος – Χαλκοκονδύλη – δεξιά 28ης Οκτωβρίου (μέχρι τη συμβολή με Μάρνη).

Η ανωτέρω απαγόρευση επιβάλλεται, καθώς εγκυμονείται σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια και επαπειλείται σοβαρή διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής στην πόλη των Αθηνών, ενόψει της διεξαγωγής του τελικού αγώνα ποδοσφαίρου για το Κύπελλο Ελλάδος, αγωνιστικής περιόδου 2020-2021, μεταξύ των ομάδων «Π.Α.Ε. Ο.Σ.Φ.Π. – Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.» στο Ολυμπιακό Στάδιο Αθηνών (Ο.Α.Κ.Α.) την 22/05/2021 και 21:00 ώρα (κεκλεισμένων των θυρών), καθώς και της άφιξης περί των διακοσίων (200) οπαδών της «Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.» από τη Θεσσαλονίκη και τη συγκέντρωση τους επί της οδού Μενάνδρου αρ. 58 στην Αθήνα (Σύνδεσμος Φιλάθλων Π.Α.Ο.Κ.). Επιπλέον, κατόπιν σχετικών πληροφοριών για επικείμενες αντισυγκεντρώσεις οπαδών άλλων ομάδων των Αθηνών στην ανωτέρω περιοχή, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για δημιουργία επεισοδίων μεταξύ τους».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.