Οι έξτρα ποινές στον ΠΑΟΚ από την κυβέρνηση

Επιπλέον κυρώσεις για την είσοδο μη εμβολιασμένων στην Τούμπα θα έχει ο ΠΑΟΚ.

Επιβεβαιώνεται η πρόθεση της κυβέρνησης να επιβάλλει και η ίδια κυρώσεις στον ΠΑΟΚ για τα συμβάντα στο ντέρμπι με τον Άρη. Με παρέμβασή του στη χθεσινή Ολομέλεια της Βουλής, ο Θάνος Πλεύρης προανήγγειλε ότι (εκτός της τιμωρίας για τα επεισόδια) στον «δικέφαλο του Βορρά» θα επιβληθούν ποινές και για την είσοδο μη εμβολιασμένων στην Τούμπα.

με τον υπουργό Υγείας, διευκρινίστηκε ποιες θα είναι αυτές και ο λόγος που θα επιβληθούν.
Συγκεκριμένα ο ΠΑΟΚ θα τιμωρηθεί με μια ακόμα αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, ξεχωριστά απ’ αυτές που προβλέπονται για τα περιστατικά βίας.
Κάτι που θα συμβεί, όπως έγινε σαφές, επειδή πρόκειται για πρόδηλη παράβαση από τους υπεύθυνους της ομάδας και όχι για μια περίπτωση όπου απλά κάποιοι οπαδοί έβγαλαν μάσκα.
Δεδομένου λοιπόν ότι προκύπτει πως εσκεμμένα δεν έγινε έλεγχος, γεννάται ποινική ευθύνη των υπευθύνων για παράβαση των μέτρων που έχουν θεσπιστεί για τη μη διασπορά του covid-19 (κάτι που συνιστά πλημμέλημα).
Παράλληλα, εκτός του αποκλεισμού της έδρας του για μια επιπλέον αγωνιστική, στον ΠΑΟΚ θα επιβληθεί και πρόστιμο για μη έλεγχο εισόδου στο γήπεδο, ενώ πρόστιμο θα επιβληθεί και στους οπαδούς που μπήκαν χωρίς πιστοποιητικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.