Ολυμπιακός: Είχε ζητήσει αναβολή της Ευρωλίγκας από τις 28 Δεκεμβρίου

Πρόταση αναβολής δύο αγωνιστικών για να μην οδηγηθεί η Ευρωλίγκα στις τόσες πολλές αναβολές αλλά και να γίνει η 3η δόση του εμβολίου, είχε καταθέσει από τις 28 Δεκεμβρίου η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Ξεκάθαρο πλάνο, για να αποφευχθεί όλη η… ταλαιπωρία με τις αναβολές στην Ευρωλίγκα, το οποίο, όπως αποδείχθηκε, λανθασμένα δεν ακολουθήθηκε, είχε καταθέσει προ ημερών η ΚΑΕ Ολυμπιακός.
Συγκεκριμένα, στις 28 Δεκεμβρίου, οι «ερυθρόλευκοι» κατέθεσαν πρόταση αναβολής για δύο αγωνιστικές λόγω της έξαρσης του ιού πανευρωπαϊκά. Παράλληλα, σκοπός τους, ήταν να προλάβουν όλοι όσοι παίκτες δεν το έχουν κάνει ήδη, να εμβολιαστούν με την τρίτη δόση. Μάλιστα προτάσσοντας την αξιοπιστία της διοργάνωσης, η πρόταση για τις δύο αναβρεθείσες αγωνιστικές, ήταν να γίνουν τον Μάρτιο σε διπλή αγωνιστική, καθώς είναι πολύ σημαντικό όλες οι ομάδες να έχουν όλους τους παίκτες διαθέσιμους.
Άλλωστε, η απουσία παικτών, μόνο καλό δεν κάνει στις ομάδες, στους φιλάθλους και στην τηλεόραση. Παράλληλα ο Ολυμπιακός είχε βάλει στο τραπέζι και την μείωση της καραντίνας στις 7 ημέρες, πρόταση που πέρασε από το Διοικητικό Συμβούλιο.
Είναι λοιπόν εύλογα αντιληπτό πως αν είχε εισακουστεί η πρόταση των «ερυθρόλευκων», τώρα δεν θα υπήρχαν οι δώδεκα αναβολές των δύο εβδομάδων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *