Ομολογεί την ενοχή του ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Σε έγγραφη δήλωση-ομολογία, η οποία ωστόσο δεν πείθει ως προς την πραγματική μεταμέλεια που επικαλείται, προχώρησε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, δώδεκα ώρες μετά την αποκάλυψη της πρόθεσής του να επιχειρήσει «εκδικητική πορνογραφία» προκειμένου να βλάψει την πρώην σύντροφό του.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, αν και ομολογεί τις πράξεις του και δηλώνει τη μεταμέλειά του, εν τούτοις δύσκολα πείθει την κοινή γνώμη όταν ισχυρίζεται πως δεν είχε πρόθεση να βλάψει, να προσβάλει ή να ζημιώσει κανέναν. Αυτές είναι οι λέξεις που χρησιμοποιεί στη δήλωσή του. Ειλικρινά, ποιος μπορεί όμως να πιστέψει πως ένας άνθρωπος ο οποίος αναρτά στο Διαδίκτυο προσωπικές ερωτικές στιγμές της συντρόφου του, της πρώην έστω, δεν επιχειρεί να βλάψει, να προσβάλει ή να ζημιώσει κανέναν;

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ζητάει συγγνώμη και από τους φίλους, συναδέλφους και συνεργάτες του, παραδεχόμενος ότι τους εξέθεσε. Μα από το 2018 έως σήμερα έχουν περάσει τρία ολόκληρα χρόνια, ένα πολύ σημαντικό χρονικό διάστημα δηλαδή. Πώς είναι δυνατόν να αντέξει ένας άνθρωπος να συναναστρέφεται με συνεργάτες και φίλους με τους οποίους διατηρεί επαγγελματική σχέση, προσπαθώντας να κρύψει επιμελώς και διαρκώς μια αλήθεια η οποία αργά ή γρήγορα σε καιρούς ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ θα αποκαλυπτόταν;

Είναι προφανές πως σε αυτή την περίπτωση έχουμε να κάνουμε με τη μνημειώδη φράση -η οποία, δυστυχώς, αποδεικνύεται πάντα σωστή- «άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου».

Διαβάστε όλη τη δήλωση του Στάθη Παναγιωτόπουλου

«Έκανα μια απαράδεκτη πράξη, εις βάρος ενός ανθρώπου που δεν με είχε βλάψει. Έκανα την πράξη αυτή υπό την επήρεια κακής συγκυρίας στη ζωή μου, χωρίς καμία πρόθεση να βλάψω, να προσβάλω ή να ζημιώσω κανέναν. Ήταν μια τεράστια απερισκεψία, η χειρότερη που έχω κάνει ποτέ, και αντιμετωπίζω τις συνέπειες.

Το μετάνιωσα πικρά και ειλικρινά, μάλιστα δεν περνάει ούτε μια μέρα έως και σήμερα που να μην το μετανιώνω. Ζήτησα συγγνώμη από το εν λόγω πρόσωπο και επανόρθωσα εμπράκτως χωρίς να θεωρώ ότι η μεταμέλειά μου εκμηδενίζει την απαξία της πράξης μου.

Τώρα ζητώ συγγνώμη και δημοσίως. Επίσης, ζητώ συγγνώμη από τους φίλους-συναδέλφους μου στην εκπομπή που συμπαρουσιάζω, οι οποίοι δεν είχαν ιδέα για το ατόπημά μου αυτό, και τους έφερα σε πολύ δύσκολη θέση. Στο εξής απέχω από την εκπομπή θέλοντας να τους απαλλάξω από αυτή τη δύσκολη θέση. Μεταμελήθηκα ειλικρινά, και δεν μπορώ παρά να ζητήσω για άλλη μια φορά συγγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου από το πρόσωπο που προσέβαλα».

Εν τω μεταξύ, το πρωί της Τρίτης αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο και η πληροφορία ότι η τραγουδίστρια Chrysa, από το συγκρότημα OCEANDVST, η οποία είχε εμφανιστεί και στην εκπομπή του «Ράδιο Αρβύλα» παλιότερα, καταγγέλλει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.