Παραμένει υπό κράτηση ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, μετά την απολογία του για την υπόθεση ανάρτησης βίντεο και φωτογραφιών ερωτικού περιεχομένου με πρώην συντρόφους του στο Διαδίκτυο.

Εις βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, για ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων κατ’ εξακολούθηση με σκοπό βλάβης άλλου.

Ωστόσο, ο ίδιος παραμένει υπό κράτηση μέχρι τουλάχιστον αύριο που θα απολογηθεί για τη δεύτερη μήνυση που έγινε εις βάρος του. Και η δεύτερη αφορά σε ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικού προσώπου κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλων σε βαθμό κακουργήματος.

Ο παρουσιαστής, ο οποίος πέρασε τα Χριστούγεννα στα κρατητήρια, εξέφρασε την έκπληξή του για το ότι διώκεται για κακούργημα και επανέλαβε πως δεν γνωρίζει ποιος ανέβασε στο Διαδίκτυο τα βίντεο.

Σε σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέως, του επιβλήθηκαν: απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα και καταβολή χρηματικής εγγύησης 30.000 ευρώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.