Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει η οικογένεια του ηλικιωμένου μετά την επίθεση από οδηγό του ΟΑΣΘ

Τον δρόμο της Δικαιοσύνης θα ακολουθήσει η οικογένεια του ηλικιωμένου, που έπεσε θύμα επίθεσης σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη.

Ο γιος του ηλικιωμένου άνδρα, μιλώντας στον ΑΝΤ1, τόνισε ότι έμαθε για το περιστατικό από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. «Παίρνω τηλέφωνο την αδερφή μου γιατί ο σωματότυπος έμοιαζε και μαθαίνω ότι ήταν ο μπαμπάς και δεν έλεγε τίποτα, πήγε στο σπίτι και δεν ήταν καλά. Ο άνθρωπος ηλικιωμένος θα μπορούσε να ‘ταν μπαμπάς του. Ό,τι και να χει γίνει δεν θα έπρεπε να φερθεί έτσι. Αν τον έβρισε. Τον χτύπησε στο στήθος, έβγαλε και πολύ ρατσισμό που πρέπει να σταματήσει, είναι αστείο», σημείωσε.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο γιος του, ο ηλικιωμένος άνδρας την ημέρα που έγινε το περιστατικό θα εμβολιάζονταν κατά του κορωνοϊού και επειδή έχασε τη στάση, φοβήθηκε ότι δε θα ήταν συνεπής και θα έχανε τοι ραντεβού του.

«Δύο μήνες τρέχαμε, από το άγχος του εκείνη τη μέρα που πήγαινε να κάνει το εμβόλιο, έχασε τη στάση και νόμιζε ότι θα χάσει το ραντεβού», δήλωσε ο γιος του.

Ο ηλικιωμένος ο οποίος αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα υγείας, παραμένει στο σπίτι του, ενώ ο οδηγός, σύμφωνα με την διοίκηση του Οργανισμού, κατεβαίνει από το τιμόνι μέχρι νεωτέρας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.