Υπόθεση θανάτου τριών παιδιών στην Πάτρα: Συνεχίζονται οι έρευνες – Τι δηλώνει η μητέρα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την υπόθεση των τριών παιδιών στην Πάτρα, τα οποία έφυγαν από τη ζωή μέσα σε τρία χρόνια.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την υπόθεση των τριών παιδιών στην Πάτρα, τα οποία έφυγαν από τη ζωή μέσα σε τρία χρόνια.
Χθες, η ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε ανακοίνωση, επισημαίνοντας πως διερευνά την υπόθεση με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό, ύστερα από παραγγελία του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.
Τόνισε, δε, ότι όσα αναφέρονται σε ΜΜΕ για την εξέλιξη των ερευνών δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και σημείωσε ότι θα υπάρξουν ανακοινώσεις όταν ολοκληρωθούν οι έρευνες.
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
«Η Ελληνική Αστυνομία με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό διερευνά την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα, ύστερα από παραγγελία του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών. Διευκρινίζεται ότι όσα αναφέρονται σε ΜΜΕ για την εξέλιξη των ερευνών δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ανακοινώσεις θα πραγματοποιηθούν όταν ολοκληρωθούν οι έρευνες».
Τι δηλώνει η μητέρα
Σε δήλωσή της, σύμφωνα με το pelop.gr, η μητέρα των τριών κοριτσιών ανέφερε: «Γιατί είπαν ότι στην περίπτωση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου έκαναν λάθη; Αφού τον συνέλαβαν τον Μπάμπη τελικά… Δεν ξέρω τι να πω; Ψάχνουν… ντε και καλά για δολοφόνο, όσοι γράφουν και σχολιάζουν».
Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια, μέσω των δικηγόρων της, εξέδωσε ανακοίνωση για τους θανάτους των τριών κοριτσιών τη Δευτέρα, χαρακτηρίζοντας κακόβουλη κάθε προσπάθεια ενοχοποίησής της.
Τα τρία ανήλικα κορίτσια της οικογένειας, ηλικίας από 6 μηνών έως 9 ετών, πέθαναν αιφνιδίως στο διάστημα από το 2019 έως τις αρχές του τρέχοντος έτους. Την υπόθεση ερευνά το τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.
Πηγή: kathimerini.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.