Έγκλημα στη Λάρισα

Άγριο έγκλημα έγινε το πρωί της Τρίτης στη Σωτηρίτσα της Λάρισας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, λίγο πριν τις 10.30 π.μ. σε ένα μαγαζί που λειτουργεί ως ουζερί – ταβέρνας δολοφονήθηκε μία 43χρονη γυναίκα η οποία εργαζόταν εκείνη την ώρα.

«Ελάτε, σκότωσα τη γυναίκα μου», φέρεται να είπε ο δράστης στους αστυνομικούς, σύμφωνα με πληροφορίες, αλλά υπάρχουν και μαρτυρίες που λένε ότι ο συζυγοκτόνος επιχείρησε να διαφύγει αλλά ακινητοποιήθηκε από πελάτες της ταβέρνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα καταγόταν από τη Σωτηρίτσα και ζούσε στην Αθήνα με τον σύζυγο της. Το τελευταίο διάστημα είχε επιστρέψει για να εργαστεί στην ταβέρνα του αδερφού της, ο οποίος αρρώστησε βαριά. Ο σύζυγος της είχε μείνει στην Αθήνα και ανέβηκε σήμερα στη Σωτηρίτσα για να την σκοτώσει.

Αξιόπιστες πηγές αναφέρουν ότι η γυναίκα πυροβολήθηκε οκτώ φορές από τον 54χρονο σύζυγό της. Στον τόπο του συμβάντος βρίσκεται η Αστυνομία, η οποία έχει αποκλείσει την πρόσβαση και παίρνει ήδη καταθέσεις από πολίτες που βρίσκονταν στο σημείο της δολοφονίας.

Πηγή: larissanet.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.