ΓενικάΔυτική ΕλλάδαΕιδήσεις

Αχαΐα: «Κάρφωσε την καραμπίνα στο στήθος δασοφύλακα»!

Σοβαρό περιστατικό στην Αιγιάλεια. Κυνηγός σήκωσε την καραμπίνα και απείλησε με πυροβολισμό δασοφύλακα. Πώς αποφεύχθησαν τα χειρότερα.

Στο «τσακ» αποφεύχθηκαν τα χειρότερα στο Δάσος Ζήριας Αιγιάλειας, όταν ένας κυνηγός σήκωσε την καραμπίνα του και απείλησε δασοφύλακα του Δασαρχείου Πατρών, που λίγο νωρίτερα είχε κατασχέσει παράνομους ασυρμάτους δύο άλλων κυνηγών!

Εντρομος ο υπάλληλος, μόλις τελείωσε η περιπέτειά του, συνέταξε μηνυτήρια αναφορά την οποία και παρέδωσε στην υπηρεσία του, που με τη σειρά της τη διαβίβασε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αιγίου. Ο κυνηγός, σύμφωνα με αυτήν, εμβόλισε το κρατικό αυτοκίνητο και τον ακινητοποίησε, προτάσσοντας το όπλο και απαιτώντας να πάρει τα κατασχεθέντα. Ευτυχώς, εκείνη τη στιγμή κατά την περιγραφή του παθόντος, προσέτρεξε εργολάβος που καθάριζε τη δασώδη περιοχή της Ανω Ροδινής και έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα!

«Με εμβόλισε στην πόρτα του υπηρεσιακού οχήματος του Δασαρχείου και μου “κάρφωσε” την καραμπίνα στο στήθος, ενώ μου άρπαξε το κινητό για να μην ειδοποιήσω την Αστυνομία» περιγράφει χαρακτηριστικά στην αναφορά του ο δασοφύλακας, που ένιωσε να αντιμετωπίζει θανάσιμο κίνδυνο η ζωή του «γιατί ο κυνηγός βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση»!

Οι άλλοι δύο κυνηγοί παρέδωσαν τους παράνομους ασυρμάτους και τις κυνηγετικές τους άδειες, αποδεχόμενοι το αδίκημά τους χωρίς να φέρουν αντίσταση, εν αντιθέσει με τον φερόμενο ως δράστη κυνηγό που «αποδείχθηκε ζόρικος» και -πλέον- θα βρεθεί αντιμέτωπος με τις συνέπειες του νόμου.

πηγη:pelop.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *