ΓενικάΔυτική ΕλλάδαΕιδήσεις

Κεφαλονιά: Του έταξαν αναδρομικά σύνταξης και του πήραν 12.000 ευρώ

Ο συνταξιούχος κατάλαβε αργά ότι είχε πέσει θύμα απάτης και υπέβαλε καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα Αργοστολίου που ερευνά για να εντοπίσει τον «μαϊμού» τραπεζικό

Το μεγάλο ποσό που τον διαβεβαίωσε ένας “μαϊμού” τραπεζικός υπάλληλος ότι δικαιούται ως αναδρομικά από την σύνταξή του, “θόλωσε” το μυαλό ενός 66χρονου που κατοικεί στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς και δεν σκέφτηκε καν το ενδεχόμενο ότι είχε να κάνει με απατεώνα.

Ο άγνωστος δράστης τηλεφώνησε στον ανυποψίαστο συνταξιούχο λίγο μετά τις 9 το πρωί της Δευτέρας και τον έπεισε ότι το ποσό που δικαιούται αγγίζει τα 26.000 ευρώ. Ωστόσο, του είπε ότι για να κατατεθούν τα χρήματα στον λογαριασμό του, έπρεπε τάχα να προπληρώσει τον αναλογούντα φόρο και του έδωσε έναν αριθμό λογαριασμού για να τον καταθέσει.

Ο 66χρονος κατέθεσε σε δύο ισόποσες δόσεις το ποσό των 12.000 ευρώ αλλά, αντί να τα πάρει η εφορία, τα πήρε ο… δράστης ο οποίος έκλεισε το τηλέφωνο και το απενεργοποίησε! Το θύμα κατάλαβε αργά ότι είχε πέσει θύμα απάτης και υπέβαλε καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα Αργοστολίου που ερευνά για να εντοπίσει τον “μαϊμού” τραπεζικό.

πηγη:thebest.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *