ΓενικάΔυτική ΕλλάδαΕιδήσεις

Πατρινό Καρναβάλι: Πατείς με πατώ σε στα ΚΤΕΛ- Έρχεται περισσότερος κόσμος από το 2003! 180 δρομολόγια από Αθήνα μόνο την Παρασκευή

20.000 άτομα θα φτάσουν στην Πάτρα με το ΚΤΕΛ- Από που έρχονται- Τι λέει ο Πρόεδρος του υπεραστικού ΚΤΕΛ Ανδρέας Μανωλόπουλος

Όπως αναφέρει μιλώντας στο thebest.gr, ο Πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας, Ανδρέας Μανωλόπουλος, «είναι γεγονός ότι έχουμε αυξημένη κίνηση, σε σχέση με το 2019. Και τότε η αύξηση των επιβατών που ταξίδευαν στην Πάτρα για το Καρναβάλι, ήταν επίσης μεγάλη. Φέτος οι αφίξεις ανεβαίνουν κατά 20% σε σχέση με το 2019. Υπολογίζουμε ότι θα μεταφέρουμε στην Πάτρα, από την Πέμπτη μέχρι και το Σάββατο, 20.000 επιβάτες.

Οι επισκέπτες δεν είναι μόνο από την Αθήνα, θα έρθουν από το Βόλο, τη Λαμία τη Λάρισα, τη Θεσσαλονίκη, την Κοζάνη, τον Πύργο αλλά και άλλες πόλεις της Πελοποννήσου. Ειδικά την Παρασκευή έχουμε υπολογίσει ότι θα γίνουν 160-180 δρομολόγια από Αθήνα προς Πάτρα. Τα δρομολόγια θα ξεκινούν ανά πέντε λεπτά από τις 5.30 το πρωί έως τις 12 το βράδυ. Κάνουμε κάθε προσπάθεια να εξυπηρετήσουμε όλο τον κόσμο και ίσως χρειαστεί να ζητήσουμε ενίσχυση και από κάποια ΚΤΕΛ»

Να σημειώσουμε ότι οι αφίξεις που αναμένονται για φέτος στο Πατρινό καρναβάλι είναι περισσότερες και από αυτές που είχαμε το 2003, μία χρονιά που σημειώθηκαν επεισόδια στην πόλη και έγιναν καταστροφές ακόμα και σε καταστήματα.

«Ο κόσμος θα είναι περισσότερος από αυτόν που είχαμε το 2003 όπου έγιναν επεισόδια. Ωστόσο έχουμε παρατηρήσει  τα τελευταία χρόνια ότι ειδικά οι φοιτητές έχουν αλλάξει. Είναι ιδιαίτερα ευγενικοί με άριστη συμπεριφορά μέσα στα λεωφορεία» επισημαίνει ο κ. Μανωλόπουλος ο οποίος τονίζει επίσης ότι παρά τις δυσκολίες και τον πόλεμο στην Ουκρανία που έφερε ανατιμήσεις στα καύσιμα, «δεν έχει γίνει αύξηση εισιτηρίου», πράγμα που σημαίνει ότι το ΚΤΕΛ αποτελεί μία οικονομική και ασφαλής λύση για κάποιον που θέλει να ταξιδέψει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *