Τον εκτέλεσαν με δέκα σφαίρες

Δέκα σφαίρες δέχθηκε συνολικά ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ όπως προέκυψε από το αποτέλεσμα της νεκροτομής.

Ο δημοσιογράφος φέρει δύο τραύματα στο κεφάλι, έξι στον θώρακα, έναν στον λαιμό και έναν αμυντικό τραύμα στη παλάμη που προέρχεται από την αυθόρμητη προσπάθειά του να προστατευτεί.

Νωρίτερα, η βαλλιστική που ολοκληρώθηκε, έδειξε πως το 9αρι όπλο, με το οποίο οι δυο δράστες σκότωσαν εν ψυχρώ τον δημοσιογράφο, ήταν «καθαρό», δηλαδή δεν είχε χρησιμοποιηθεί ξανά σε ανάλογο περιστατικό.

Την ίδια ώρα σε εξέλιξη βρίσκονται εξονυχιστικές έρευνες από τους αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, οι οποίοι κάνουν λόγο για μελετημένες κινήσεις των δραστών, πριν δώσουν το τελειωτικό χτύπημα στο θύμα τους.

Oι άνθρωποι που έχουν αναλάβει την υπόθεση, μιλούν για πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου και μεταξύ άλλων κάνουν φύλλο και φτερό το αρχείο με τα ρεπορτάζ του δημοσιογράφου προκειμένου να δουν ποιους είχε ενοχλήσει, μέσα από τις αποκαλύψεις του. Ωστόσο, ο ίδιος, δεν έδειχνε να φοβάται κάτι, ούτε είχε αναφέρει ότι δεχόταν απειλές. Γι΄αυτό δεν είχε και αστυνομική φύλαξη. Όμως, αυτό που δείχνει το δολοφονικό χτύπημα είναι ότι δεν ήθελαν να τον προειδοποιήσουν, ούτε να του στείλουν μήνυμα, αλλά ήθελαν να τον βγάλουν από τη μέση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.