ΓενικάΔυτική ΕλλάδαΕιδήσειςΤελευταία Νέα

Mega deal στην Πάτρα: Άλλαξε χέρια η Μed Frigo των Μπρακατσέλου- Πούλια

Μετά τη συμμετοχή της στη Seagull, η EOS του Απόστολου Ταμβακάκη, μαζί με ένα άλλο γνωστό fund, προχωρά στην εξαγορά της εταιρείας Med Frigo από την Πάτρα.

Συνεχίζονται τα deal στον κλάδο των logistics και των εμπορευματικών μεταφορών. Aυτή τη φορά, με άρωμα Πάτρας.

Μετά τη συμμετοχή της στη Seagull, η EOS του Απόστολου Ταμβακάκη, μαζί με ένα άλλο γνωστό fund, προχωρά στην εξαγορά της εταιρείας Med Frigo από την Πατρα

Η συμφωνία περιλαμβάνει και τη συγγενή εταιρεία CARGO MED, με κύκλο εργασιών 40 εκατ. (Med Frigo) και 18,2 εκατ. (CARGO MED). 

Οι δυο εταιρείες διαθέτουν αρκετά φορτηγά ψυγεία, μεταφέροντας τρόφιμα, φάρμακα και προϊόντα ελεγχόμενης θερμοκρασίας, έχοντας σημαντική παρουσία στη διακίνηση προϊόντων από και προς την Ιταλία.

Επίσης, οι δυο εταιρείες λειτουργούν εγκαταστάσεις σε Πατρα , Ηγουμενίτσα, Ασπρόπυργο και Θεσσαλονίκη.

Η MED FRIGO για τις εξαγωγές από την Ελλάδα προς την Ευρώπη, παραδίδει αξιόπιστα σε περισσότερα από 400 σημεία απευθείας κάθε εβδομάδα.

Με προγραμματισμένες αναχωρήσεις και αφίξεις και εξειδίκευση στη διαχείριση, την τμηματική μεταφορά και στη διανομή προϊόντων θάλασσας, τροφίμων ελεγχόμενης θερμοκρασίας και φαρμάκων, με περισσότερα από 500 φορτηγά ψυγεία μηνιαίως, διασφαλίζει την συνεχή και “always on time”, υποστήριξη των δραστηριοτήτων των ελληνικών επιχειρήσεων σε 14 ευρωπαϊκά κράτη”, αναφέρεται στην ιστοσελίδα της.

Η MED FRIGO ιδρύθηκε το 1991 στην Πάτρα, με όραμα όπως αναφέρεται  να βρίσκεται ανάμεσα στους καλύτερους του κλάδου της ψυχρής εφοδιαστικής αλυσίδας επιτυγχάνοντας συνεχή και διατηρήσιμη ανάπτυξη.

Προσφέρει καθημερινά υπηρεσίες logistics, με βασική αρχή να “ξεπερνά” συνεχώς τις προσδοκίες των συνεργατών της. Από τότε και για 31 συνεχόμενα χρόνια πρωτοπορεί φροντίζοντας για την αδιάκοπη τροφοδοσία ευπαθών και κρίσιμων προϊόντων στην Ευρώπη.

Διαθέτει ιδιόκτητες ψυχόμενες εγκαταστάσεις στην Πάτρα και Ηγουμενίτσα και ενοικιαζόμενες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Μαζί με θυγατρικής της, CARGO MED, η οποία διαχειρίζεται τον ιδιόκτητο στόλο των φορτηγών ψυγείων, και το δίκτυο των επιλεγμένων συνεργατών σε Ελλάδα και Ευρώπη, εξειδικεύεται στην διαχείριση, εξαγωγή και εισαγωγή τμηματικών και πλήρων φορτίων τροφίμων, Α’ υλών και φαρμάκων για την Ελληνική αγορά, από και προς την Ευρώπη.

Με προγραμματισμένες σταθερές αναχωρήσεις και αφίξεις, παραδόσεις και παραλαβές από περισσότερα από 600 σημεία απευθείας, διασφαλίζει τη συνεχή και αποτελεσματική υποστήριξη των δραστηριοτήτων των ελληνικών επιχειρήσεων σε 14 ευρωπαϊκά κράτη.

Με πληροφορίες από capital.gr

ΠΗΓΗ: thebest.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *