Δυτική ΕλλάδαΕιδήσειςΠολιτικήΤελευταία Νέα

Ανέβασε συσπείρωση η ΝΔ – Τι ποσοστό χτυπάει – Τα μηνύματα από κρίσιμες περιφέρειες

Τα πρώτα σημάδια από τις δημοσκοπήσεις που διενεργούνται μετά το Πάσχα είναι ενθαρρυντικά για τη Νέα Δημοκρατία.

Παρά το γεγονός ότι οι δημοσκοπήσεις βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη, κυρίαρχη είναι η εκτίμηση ότι η Νέα Δημοκρατία έχει ανεβάσει συσπείρωση με αποτέλεσμα τα ποσοστά της να αγγίζουν το 33%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει στο 28%.

Οι επικοινωνιολόγοι του Μαξίμου εκτιμούν επίσης, ότι όσο πλησιάζουμε στις εκλογές και θα τεθεί επιτακτικά το δίλημμα, τόσο θα ανεβαίνει και η συσπείρωση.

Μάλιστα κάποιοι προεξοφλούν ότι με την πορεία που σημειώνουν τα ποσοστά της ΝΔ στις δεύτερες εκλογές είναι εφικτή η αυτοδύναμη κοινοβουλευτική πλειοψηφία.

Στο Μαξίμου έχουν αποφασίσει να δώσουν προτεραιότητα σε προβληματικές περιφέρειες, όπως η Ήπειρος και η Δυτική Μακεδονία.

Στο Μαξίμου έχει σημάνει συναγερμός για να μη χαθεί η μονοεδρική της Θεσπρωτίας και η Πρέβεζα, στις οποίες τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζονται ανεβασμένα.

Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα από την Αχαΐα, όπου η Νέα Δημοκρατία προηγείται με μεγάλη διαφορά και γενικά από ολόκληρη την Πελοπόννησο.

Αντίθετα στην Κρήτη, τα ποσοστά σε διάφορες περιφέρειες δεν είναι ικανοποιητικά και γι΄ αυτό ο πρωθυπουργός θα εγκαινιάσει την επίσημη προεκλογική εκστρατεία από τα Χανιά.

ΠΗΓΗ:15minutes.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *