Δεν θα γίνουν στην Αθήνα οι κληρώσεις της UEFA!

Άλλαξε τον τόπο διεξαγωγής των προγραμματισμένων εκδηλώσεων για το Gala η UEFA, λόγω Covid-19.

Τη «μεταφορά» του Gala από την Αθήνα στην Νιόν αποφάσισε η UEFA, λόγω των περιορισμών που έχουν επιβληθεί για τον κορωνοϊό.

Όπως ανακοίνωσε η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου, οι κληρώσεις του Champions League και του Europa League θα διεξαχθούν στις 1 και 2 Οκτωβρίου στην Ελβετία, όπως και οι βραβεύσεις των κορυφαίων για την περασμένη σεζόν.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση: «Παρά την παγκόσμια αναγνώριση για τους χειρισμούς των ελληνικών Αρχών στο θέμα της πανδημίας, όλες οι πλευρές συμφώνησαν πως απόλυτη προτεραιότητα πρέπει να παραμείνει η δημόσια υγεία και ότι αυτή τη στιγμή θα ήταν αδύνατον να διοργανωθεί μια εκδήλωση τέτοιου μεγέθους με καλεσμένους στην Αθήνα, καθώς κάτι τέτοιο θα παραβίαζε τις απαγορεύσεις για τη δημόσια υγεία και τους περιορισμούς σχετικά με εκδηλώσεις σε εσωτερικούς χώρους
».

Επιπλέον, σημειώνεται πώς: «Η UEFA θέλει να ευχαριστήσει τις ελληνικές Αρχές και το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για την εξαιρετική δουλειά και την προσήλωση στο πλάνο της διοργάνωσης. Η UEFA ανυπομονεί να επιστρέψει στην Ελλάδα για κάποια από τις μελλοντικές διοργανώσεις».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.