ΑθλητικάΔυτική ΕλλάδαΤελευταία Νέα

Επίσημο: Ο Ζούρος στον Προμηθέα

Ο Ηλίας Ζούρος είναι κι επίσημα ο νέος προπονητής του Προμηθέα.

Την πρόσληψη του Ηλία Ζούρου ανακοίνωσε ο Προμηθέας. Ο 55χρονος τεχνικός αντικαθιστά τον Λουίς Κασιμίρο διατηρώντας παράλληλα τη θέση του στον πάγκο της εθνικής Γεωργίας. Έτσι επιστρέφει στην Stoiximan Basket League μετά το 2019 και το σύντομο πέρασμά του από τον πάγκο του Περιστερίου.
Ήδη ο άλλοτε ομοσπονδιακός τεχνικός βρίσκεται στην Πάτρα και μάλιστα χθες παρακολούθησε δια ζώσης την ήττα της νέας του ομάδας από τον Άρη στο «Δ. Τόφαλος». Ντεμπούτο θα κάνει την Τετάρτη στο εντός έδρας ματς με την Μπούρσασπορ για την 4η αγωνιστική του Eurocup.
Η ανακοίνωση:
Ο οργανισμός του Προμηθέα καλωσορίζει στην οικογένειά του τον έμπειρο Έλληνα προπονητή, Ηλία Ζούρο, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον μέχρι πρότινος τεχνικό της ομάδας, Λουίς Κασιμίρο.
Ο Ηλίας Ζούρος είναι γεννημένος στις 11 Μαρτίου 1966 και διαθέτει ένα ιδιαίτερα πλούσιο βιογραφικό, έχοντας δουλέψει σε αρκετές χώρες, τόσο σε διασυλλογικό, όσο και σε εθνικό επίπεδο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως είναι παράλληλα ο εν ενεργεία προπονητής της εθνικής Γεωργίας. Ξεκίνησε την καριέρα του από το Παλαιό Φάληρο τη σεζόν 1995-96 και έκτοτε έχει προπονήσει αρκετές ομάδες, τις περισσότερες με μεγάλη επιτυχία. Ο Ολυμπιακός, η Σατζές Βηρυττού, ο Νήαρ Ηστ, ο Άρης, η Παρί Ρασίνγκ, ο Πανελλήνιος, η Ζαλγκίρις, η Εφές, η Τόφας, η Μπουντούτσνοστ, το Περιστέρι και οι εθνικές ομάδες Ελλάδος και Γεωργίας συνθέτουν την έως τώρα προπονητική σταδιοδρομία του 55χρονου τεχνικού.
Ευχόμαστε στον νέο μας προπονητή να μπορέσει να φέρει εις πέρας τόσο τους προσωπικούς του στόχους, όσο και τους στόχους του Προμηθέα σε Ελλάδα και Ευρώπη, φέρνοντας τον σύλλογο στη θέση που του αρμόζει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *