ΗΠΑ: Τέσσερα άτομα μαχαιρώθηκαν σε καβγά κοντά στον Λευκό Οίκο

Τρεις άνδρες και μια γυναίκα έχουν τραυματιστεί χωρίς να απειλείται η ζωή τους και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μετά από καβγά που ξέσπασε στην Ουάσινγκτον, κοντά στη διασταύρωση της 14th Street με τη New York Avenue Northwest, μόλις δύο τετράγωνα από τον Λευκό Οίκο, νωρίς το πρωί της Τετάρτης.

Πηγές της αστυνομίας ανέφεραν στο NBC News ότι η επίθεση σημειώθηκε στις 3:20 π.μ. τοπική ώρα. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες αναφορές, η γυναίκα που τραυματίστηκε είναι η Bevelyn Beatty, μια μαύρη συντηρητική ακτιβίστρια που υποστηρίζει τον Τραμπ. Ο ανταποκριτής του NBC News Washington αναφέρει ότι η αστυνομία του είπε πως τα θύματα σχετίζονται με την οργάνωση “Proud Boys”, μια ακροδεξιά ομάδα που δημιουργήθηκε το 2016 και υποστηρίζει τον Τραμπ.

Τα θύματα, σύμφωνα με το NBC News, ισχυρίστηκαν ότι οι ύποπτοι ως δράστες συμμετείχαν στις διαμαρτυρίες του κινήματος “Black Lives Matter”. Οι ισχυρισμοί αυτοί δεν έχουν επιβεβαιωθεί, ενώ δεν έχουν πραγματοποιηθεί συλλήψεις για την ώρα.


Η αστυνομία ζητά από τους κατοίκους της περιοχής να προσέχουν για δύο αφροαμερικανούς άντρες και μία αφροαμερικανή γυναίκα, με την τελευταία να πιστεύεται ότι είναι οπλισμένη με μαχαίρι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.