ΕιδήσειςΠολιτικήΤελευταία Νέα

Η ανάρτηση Μητσοτάκη για τη Μαρέβα

Αφορμή για την ανάρτηση Μητσοτάκη ήταν η δημοσίευση της Έλενας Ακρίτα, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην… διαφορά του Τάιλερ ΜπακΜπεθ με την Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη -«H Μαρέβα θα κινηθεί νομικά. Θα πάω μάρτυρας στο δικαστήριο για να την υπερασπιστώ», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Κυρ. Μητσοτάκης

Με ανάρτησή του στα social media ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει λόγο για στοχοποίηση της συζύγου του, Μαρέβας Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη και παράλληλα ζητά να μείνει η οικογένειά του εκτός της πολιτικής σύγκρουσης. Επίσης ξεκαθαρίζει πως η σύζυγός του θα κινηθεί νομικά και ο ίδιος θα πάει στο δικαστήριο για να την υπερασπιστεί.

«Γράφω αυτήν την ανάρτηση ως σύζυγος και όχι ως Πρωθυπουργός» αναφέρει στο ξεκίνημα της ανάρτησής του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ακολούθως τονίζει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
«Από την ημέρα της εκλογής μου ως αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας η Μαρέβα έχει στοχοποιηθεί βάναυσα για έναν και μόνο λόγο. Γιατί είναι γυναίκα μου και έτσι θεωρούσαν κάποιοι ότι θα μου έκαναν ζημιά.
Ένας βαθιά καλός και ηθικός άνθρωπος, με τελείως αυτόνομη επαγγελματική διαδρομή, τσαλαπατήθηκε και έγινε πρωτοσέλιδα. Η οικογενειακή μας συνοχή δοκιμάστηκε. Πολλές φορές αναρωτηθήκαμε και με τα παιδιά μας αν αξίζει να πληρώνει κάνεις αυτό το οικογενειακό τίμημα για να ασχολείται με τα κοινά. Όμως αντέξαμε, και προς στιγμήν νομίσαμε ότι τουλάχιστον αυτή η φάση της πολιτικής τοξικότητας έχει παρέλθει. Μέχρι που η Μαρέβα ξαναέγινε πρωτοσέλιδο με ένα τελείως ψευδές και ανυπόστατο δημοσίευμα. Για να ακολουθήσει μια χυδαία και απρόκλητη ανάρτηση της βουλευτή επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ. Χρειάζεται μεγάλο συγγραφικό ταλέντο για να χωρέσει τόσα ψέματα και τόση κακία σε μία ανάρτηση.

H Μαρέβα θα κινηθεί νομικά. Και εγώ θα πάω μάρτυρας στο δικαστήριο να την υπερασπιστώ. Όποιος θέλει να αντιπαρατεθεί μαζί μου πολιτικά, είναι ελεύθερος το κάνει. Όμως ας αφήσουν επιτέλους εκτός πολιτικής σύγκρουσης την οικογένειά μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Αφορμή για την αναρτήση του Κυριάκου Μητσοτάκη αποτέλεσε η ανάρτηση της βουλευτή επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Έλενας Ακρίτα, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην… διαφορά του Τάιλερ ΜπακΜπεθ με την Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη.

H ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα:

Καρανίκας κατά Ακρίτα: Ο μισογυνισμός δεν είναι πολιτική
Παράλληλα επίθεση στη βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, την οποία «φωτογραφίζει», χωρίς όμως να την κατονομάζει εξαπολύει μέσω facebook ο πρώην σύμβουλος στρατηγικής του Αλέξη Τσίπρα,Νίκος Καρανίκας. Ο κ.Καρανίκας, μιλά για τον «μισογυνισμό μιας γυναίκας», συνεχίζει προσθέτοντας ότι «μπλέξαμε με το θέαμα και θα μας φάει η πολιτική δηθενιά του ινφουενσερισμού». Καταλήγει γράφοντας ότι «το πολιτικό κριτήριο δυστυχώς δεν κληρονομείται, αλλά εύκολα διασύρεται».

Αναλυτικότερα, ο κ. Καρανίκας γράφει στην ανάρτησή του στο facebook:

«Ο Μισογυνισμός μιας γυναίκας είναι χειρότερο φαινόμενο από τον σωβινισμό του άντρα φαλλοκράτη που εκφράζει τον μισογυνισμό του και δεν σβήνει με καμία και από καμία έδρα, είτε ακαδημαϊκή είτε κοινοβουλευτική.
Καμιά επικράτεια και ιδιότητα δεν έδωσε δικαίωμα στον μισογυνισμό όπως και στον ρατσισμό.
Μπλέξαμε με το θέαμα και θα μας φάει η πολιτική δηθενιά του ινφλουενσερισμού.
Άλλο πράγμα η βουλευτική ιδιότητα και άλλο πράγμα ο πολίτης. Παρόλα αυτά ο Μισογυνισμός δεν είναι πολιτική και άλλο τόσο δεν ανήκει στην αριστερά.
Μπλέξαμε με το απολίτικο και όχι με το μεταπολιτικό. Το πολιτικό κριτήριο δυστυχώς δεν κληρονομείται αλλά εύκολα διασύρεται».