Δυτική ΕλλάδαΕιδήσειςΤελευταία Νέα

Η συγκινητική επιστολή της οικογένειας του άτυχου αστυνομικού – «Ευχαριστώ» σε γιατρούς και ΕΛΑΣ

Διαβάστε τι αναφέρει στην επιστολή της η οικογένεια του αστυνομικού που έχασε τη ζωή του από τον τραυματισμό με ναυτική φωτοβολίδα στο πόδι στα επεισόδια στο Ρέντη.

Με μία επιστολή η οικογένεια του αστυνομικού που έχασε τη ζωή του από τα επεισόδια στο Ρέντη και τον σοβαρότατο τραυματισμό του στο πόδι με ναυτική φωτοβολίδα ευχαριστεί για την ηθική στήριξη που είχε και έχει.
«Η οικογένεια του ΛΥΓΓΕΡΙΔΗ Γεωργίου, με την παρούσα επιστολή, εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας προς όλο τον κόσμο για την ηθική στήριξη και για την πρωτοφανή συμμετοχή του κατά τη διαδικασία της αιμοδοσίας στον τραυματισμό του παιδιού μας», αναφέρει η επιστολή αυτή και συνεχίζει:
«Επίσης, ευχαριστούμε θερμά το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας «Άγιος Παντελεήμων», γιατρούς, νοσηλευτές, ψυχολόγους και προσωπικό του κυλικείου που μας έδειξαν να καταλάβουμε τι σημαίνει “ανθρωπιά”.
Ακόμη, ευχαριστούμε όλο το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας για την ψυχολογική και λοιπή υποστήριξη από την πρώτη στιγμή μέχρι και σήμερα, όπως επίσης και σύσσωμη την Ελληνική Κυβέρνηση που στέκεται στο πλευρό μας στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μας.
Τέλος, δεν μπορούμε να παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε τη δεύτερη οικογένεια του Γιώργου που είναι η Υπηρεσία του, η Υ.Α.Τ. Αττικής.
Με τιμή,
Οικογένεια Λυγγερίδη», καταλήγει η συγκινητική επιστολή της οικογένειας του Γιώργου Λυγγερίδη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *