Λιόλιος: «Θέλουμε το μπάσκετ να μην ανήκει στους λίγους και να επιστρέψει στην κοινωνίỨ

«Ναι ήταν ένα από τα όνειρα μου, όχι μόνο το δικό μου, αλλά όλης της Ελλάδας. Όλοι θέλουμε το μπάσκετ περάσει σε όλη την κοινωνία, να λάμψει και πάλι», ανέφερε και συνέχισε σχολιάζοντας την χθεσινή εικόνα στο γήπεδο και μιλώντας τη δουλειά που έγινε και από όλους.
«Έγινε με αρκετή δουλειά, και αθόρυβη. Είναι αποτέλεσμα μιας άριστης συνεργασίας της ομοσπονδίας με την Αστυνομία. Εμένα με έλεγξαν τρεις φορές μέχρι να μπω. Στο γήπεδο αυτό που είδαμε μέσα ήταν μια εντυπωσιακή εικόνα. Έβλεπες σε μια κερκίδα έναν φίλο του Παναθηναϊκού δίπλα σε έναν του Ολυμπιακού, να βλέπουν και οι δύο το παιχνίδι της ομάδας του και να πανηγυρίζουν όλοι. Αυτό ονειρευόμασταν για να ξανάρθει το μπάσκετ και πάλι στην κοινωνία», υποστήριξε και συνέχισε:
«Όταν θέλεις να κάνεις πράγματα, μπορείς. Θα υπάρχουν αστοχίες και κακές στιγμές αλλά δεν θα πρέπει να είναι αυτές ικανές να ακυρώσουν την προσπάθεια. Θεωρώ ότι έχουμε διάθεση να πράξουμε καλύτερα από την προηγούμενη διοίκηση. Τα προηγούμενα χρόνια η επαρχία ζούσε και έβγαζε παίκτες και ομάδες. Με το πέρασμα του χρόνου αυτό άλλαξε όμως. Το άθλημα θέλουμε να περάσει όπως ήταν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και πάλι»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.