ΕιδήσειςΠολιτικήΤελευταία Νέα

Ομιλία Κασσελάκη στην Αστόρια: Η αναφορά στον Ανδρέα Παπανδρέου και το «μήνυμα» στους εσωκομματικούς διαφωνούντες

Σε ανοιχτή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο «Κεφαλονίτικο Σπίτι» μίλησε χθες ο Πρόεδρος του κόμματος

Στο “Κεφαλονίτικο Σπίτι” στην Αστόρια, σε ανοιχτή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε χθες ο Πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης.

Στην ομιλία του στους ομογενείς, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στον Ανδρέα Παπανδρέου λέγοντας χαρακτηριστικά οτι «στην Ελλάδα έχει έρθει η ώρα να κάνουμε πάλι 1981 να χτίσουμε κοινωνικό κράτος από την αρχή».

Ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε επίσης και στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ , τονίζοντας ότι «η συντριπτική πλειοψηφία των μελών του ΣΥΡΙΖΑ συμφωνεί με τις αλλαγές που θέλουμε να κάνουμε στην πατρίδα μας. Όσοι διαφωνούν επιφανειακά με το προσωπικό προφίλ μου δεν διαφωνούν στη συντριπτική πλειοψηφία των προτάσεών μου για τη χώρα. Άρα το θέμα είναι για μερικούς ανθρώπους προσωπικό και όχι πολιτικό, εντάξει σεβαστό. Εγώ θα συνεχίσω να υπηρετώ τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ που θέλει αλλαγές στη χώρα και εσωκομματικά».

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο σύζυγός του Τάιλερ και οι γονείς του Στέφανου Κασσελάκη – μάλιστα κάποια στιγμή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνομίλησε μέσω skype με δύο νεαρές Ελληνίδες στην Θεσσαλονίκη.


Πηγή: skai.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *