Δυτική ΕλλάδαΕιδήσειςΠολιτικήΤελευταία Νέα

Ο Ιερώνυμος ζητά ονομαστική ψηφοφορία για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα

«Καλό θα ήταν, λοιπόν, στην πλήρη ελεύθερη έκφραση της Δημοκρατίας από την οποία εμφορείται το ελληνικό κοινοβούλιο, η συγκεκριμένη ψηφοφορία να είναι ονομαστική»

Τη διεξαγωγή ονομαστικής ψηφοφορίας του νομοσχεδίου που συζητείται στη Βουλή για τα ομόφυλα ζευγάρια ζήτησε με δήλωσή του, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος.

Ο Αρχιεπίσκοπος, στο μήνυμα του τόνισε ότι καλό θα ήταν η ψηφοφορία για τον γάμο και την τεκνοθεσία στα ομόφυλα ζευγάρια να είναι ονομαστική.

«Η χώρα μας είναι μια δημοκρατική χώρα μέσα στο παγκόσμιο γίγνεσθαι και στα παγκόσμια φόρα. Μάλιστα, ο ελληνικός λαός είναι δημοκρατικός και δίδαξε τη δημοκρατία από αρχαιοτάτων χρόνων. Καλό θα ήταν, λοιπόν, στην πλήρη ελεύθερη έκφραση της Δημοκρατίας που εμφορείται το ελληνικό κοινοβούλιο, η συγκεκριμένη ψηφοφορία να είναι ονομαστική. Με αυτόν τον τρόπο και τη δημοκρατία διασφαλίζουμε και τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού, κατά τον καλύτερο τρόπο» δήλωσε στον 89,5 ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος με αφορμή την κατάθεση σήμερα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, του νομοσχεδίου για τον γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.