Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού

Δέκα εντάλματα σύλληψης έχουν εκδοθεί από την ΕΛ.ΑΣ. σχετικά με την υπόθεση της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού. Μέχρι στιγμής, έχουν συλληφθεί τέσσερα νέα άτομα, πέρα από τον 23χρονο που συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη, ένα 24ωρο μετά το φονικό, και ο οποίος αναμένεται να απολογηθεί τη Δευτέρα στον Ανακριτή.

Σύμφωνα με τις Αρχές, οι τέσσερις συλληφθέντες είναι ηλικίας 20, 21, 22 και 23 ετών, ενώ τρεις εξ αυτών είναι σεσημασμένοι. Τρία από αυτά τα άτομα είναι ελληνικής καταγωγής και ένα αλβανικής. Όλες οι συλλήψεις έγιναν στη Θεσσαλονίκη.

Ένα εκ των δέκα ενταλμάτων σύλληψης αφορά τον 20χρονο ύποπτο που φέρεται να διέφυγε στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Αλβανία.

Προς το παρόν, δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για τα στοιχεία ταυτότητας των δέκα ατόμων, ούτε για τον βαθμό εμπλοκής τους στη δολοφονία.

Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει τα εξής:

«Ανακοινώνεται ότι, στο πλαίσιο συνεχιζόμενων ερευνών για υπόθεση που αφορά στην ανθρωποκτονία 19χρονου ημεδαπού, που έλαβε χώρα την 01-02-2022, στην περιοχή Χαριλάου, εκδόθηκαν σήμερα δέκα (10) Εντάλματα σύλληψης. Εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ήδη τέσσερις (4) εκ των εμπλεκομένων.

Οι έρευνες συνεχίζονται.

Για οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη, θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση».

Τάκης Θεοδωρικάκος: Δικαιοσύνη μέχρι το τέλος

Μετά από την ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, δήλωσε:

«Είχαμε πει από την πρώτη στιγμή ότι είναι ζήτημα τιμής για την Ελληνική Αστυνομία, για τη δικαιοσύνη, για την πολιτεία συνολικά, η έρευνα για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη να φτάσει μέχρι το τέλος. Να βρεθούν οι ένοχοι και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη. Αυτό ήταν και είναι το καθήκον του κράτους δικαίου και αυτό γίνεται πραγματικότητα τώρα. Άμεση απόδοση δικαιοσύνης και πρωτοβουλίες για να μπει τέλος σε αυτή την παράλογη βία και τον χουλιγκανισμό».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.