Χριστίνα Αλεξοπούλου: Οι Περιφερειακοί Ομοσπονδιακοί προπονητές παράγουν τους νέους Πρωταθλητές

Με τους Περιφερειακούς Ομοσπονδιακούς προπονητές, καθηγητές φυσικής αγωγής αποσπασμένους στις ομοσπονδίες καλαθοσφαίρισης, πετοσφαίρισης, χειροσφαίρισης, κολύμβησης και ιστιοπλοΐας συναντήθηκε την Παρασκευή η Βουλευτής Αχαΐας Χριστίνα Αλεξοπούλου.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στη χρησιμότητα και στην ανάγκη αναβάθμισης του θεσμού των αποσπασμένων ομοσπονδιακών προπονητών. Εξετάστηκαν επίσης τα προβλήματα που οι προπονητές αντιμετωπίζουν λόγω της πανδημίας, η δυσκολία εύρεσης προπονητικών χώρων για την προετοιμασία των επίλεκτων μαθητών – αθλητών καθώς και οι ελλείψεις σε υλικοτεχνική υποδομή, κυρίως στα αθλήματα θαλάσσης.

Παρόντες ήταν οι Ομοσπονδιακοί προπονητές Γεράνιος Σταύρος, Σπυρόπουλος Δημήτριος, Παπαγιαννόπουλος Ιωάννης, Καλογερής Θεόδωρος και Λυκούδης Μάκης. Η Ντίνα Μπορνιβέλι, αποσπασμένη καθηγήτρια φυσικής αγωγής στην ομοσπονδία του ΣΕΓΑΣ, δεν ήταν δυνατό να παρευρεθεί λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων εκτός Αχαΐας.

Με την ολοκλήρωση της συνάντησης η κα Αλεξοπούλου δήλωσε: «Η βάση για τους νέους Πρωταθλητές βρίσκεται στον μαθητικό αθλητισμό, τον οποίο υπηρετούν οι αποσπασμένοι Ομοσπονδιακοί προπονητές. Οι ενέργειες της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη στήριξη του μαθητικού και ερασιτεχνικού αθλητισμού είναι συνεχείς.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.