Δυτική ΕλλάδαΕιδήσειςΠολιτική

Κώστας Σβόλης: Συνάντηση με το Σωματείο Ιδιοκτητών Αυτοκινήτων Ταξί Πάτρας – ΦΩΤΟ

Συνεχίζονται οι συναντήσεις με φορείς και σωματεία, στο δρόμο προς την κάλπη της 8ης Οκτωβρίου, για τον υποψήφιο Δήμαρχο Πατρεών, Κώστα Σβόλη

Την έλλειψη επικοινωνίας, με ευθύνη της Δημοτικής Αρχής, κατήγγειλε το Σωματείο Ιδιοκτητών Αυτοκινήτων Ταξί Πατρών και Περιχώρων «Ο Αγιος Χριστόφορος» στη συνάντηση που είχε με τον υποψήφιο Δήμαρχο Πατρών Κώστα Σβόλη και επικεφαλής της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη», Κώστα Σβόλη,  τη Δευτέρα 25/9/2023.

Κώστας Σβόλης: Συνάντηση με το Σωματείο Ιδιοκτητών Αυτοκινήτων Ταξί Πάτρας - ΦΩΤΟ

Και οι δυο πλευρές συμφωνήσαμε στο ότι η νέα Δημοτική Αρχή επιβάλλεται να πάρει δραστικά μέτρα για την επίλυση του κυκλοφοριακού προβλήματος στο κέντρο της Πάτρας, με την επανίδρυση της Δημοτικής Αστυνομίας να κρίνεται αναγκαία για τον καλύτερο έλεγχο της παραβατικότητας των οδηγών.

Η συζήτηση πήγε και στην αναγκαιότητα δημιουργίας φυλασσόμενων χώρων στάθμευσης, στον ποδηλατόδρομο που δημιουργήθηκε εντελώς πρόχειρα και χωρίς καμία απολύτως πρόβλεψη για τους οδηγούς και τους πεζούς, ένας ποδηλατόδρομος, μάλιστα, που μπορούσε να δημιουργηθεί μέσα στο χώρο του Λιμανιού και ο οποίος όταν δημιουργηθεί η νέα σιδηροδρομική γραμμή, θα πρέπει να καταστραφεί ολοσχερώς για να προχωρήσει το νέο έργο. Σε μια πόλη που μετά την αποβιομηχανοποίησή της, ο τουρισμός θα έπρεπε να είναι το «Α» και το «Ω», δυστυχώς ο Δήμαρχός της τα τελευταία χρόνια το μόνο που κάνει είναι να διαχειρίζεται τη φτώχεια και τη μετριότητα.

Κώστας Σβόλης: Συνάντηση με το Σωματείο Ιδιοκτητών Αυτοκινήτων Ταξί Πάτρας - ΦΩΤΟ

Δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τους φίλους μας οδηγούς ταξί και θα ακούμε τις προτάσεις τους. Δεσμευόμαστε ότι το τοπίο θα αλλάξει μετά τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου και θα δούμε την Πάτρα που όλοι θέλουμε.

πηγη:pelop.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *