Δυτική ΕλλάδαΕιδήσειςΠολιτική

Πάτρα: Εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο του Κώστα Σβόλη

Αν και με αδιάκοπη βροχή τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης πραγματοποιήθηκαν

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψηφίου Δημάρχου Πατρέων και επικεφαλής της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη», Κώστα Σβόλη, στην πλατεία Γεωργίου Α’.

Αν και η βροχή ήταν αδιάκοπη σήμερα λόγω της κακοκαιρίας Elias, αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο στους πολίτες , τους φίλους και αλλά και στα μέλη της παράταξης να παραβρεθούν στην αποψινή εκδήλωση.

«Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η προσπάθειά μας πορευτήκαμε σε έναν διαφορετικό δρόμο, που έχει ως προτεραιότητα τον άνθρωπο, τον απλό πολίτη.

Η παράταξή μας απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους πατρινούς, προτάσσοντας την κοινή λογική, το μέσο νου, τη διάθεση προσφοράς, το ήθος, τη σύγχρονη πολιτική σκέψη, τη μετριοπάθεια και τη συνέργεια. Δεν θεωρούμε ότι τα καθημερινά προβλήματα της πόλης μας έχουν κομματικά χαρακτηριστικά.

Στο πλαίσιο αυτό προσκαλούμε τον οποιονδήποτε πολίτη, ανεξαρτήτως ιδεολογίας, να συνδράμει την προσπάθειά μας. Δεν επιθυμούμε να είμαστε δημοτική αρχή μερίδας των Πατρινών. Επιθυμούμε να ασκήσουμε διοίκηση για όλους τους συμπολίτες μας. Στην προσπάθεια αυτή δεν περισσεύει κανείς. Μακριά από εμάς τοξικές και εμμονικές συμπεριφορές.», δήλωσε κατά την ομιλία του ο επικεφαλής της παράταξης Κώστας Σβόλης.

Πάτρα: Εγκαινιάστηκε απόψε το εκλογικό κέντρο του Κώστα Σβόλη

πηγη:pelop.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *