Δυτική ΕλλάδαΕιδήσειςΠολιτική

Πάτρα: Επίσκεψη του Κώστα Σβόλη το Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» – ΦΩΤΟ

Ως γιατρός, άλλωστε, και αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων και επικεφαλής της παράταξής «Πάτρα Ενωμένη», Κώστας Σβόλης, δεν θα μπορούσε να μη δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Υγεία.

Ο ευαίσθητος και νευραλγικός Τομέας της Υγείας αποτελεί προτεραιότητα για την παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» και γι΄ αυτόν ακριβώς το λόγο οι περιοδείες μας ενόψει των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου περιλαμβάνουν επισκέψεις σε νοσοκομειακά ιδρύματα και κέντρα υγείας της περιοχής μας.

Ως γιατρός, άλλωστε, και αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών, ο επικεφαλής της παράταξής μας Κώστας Σβόλης, δεν θα μπορούσε να μη δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Υγεία.

Σειρά τη Δευτέρα 11/9/2023 είχε το Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» εκεί όπου είχαμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε από τη διοίκηση της εγκατάστασης για μια σειρά ζητημάτων που αφορούν γιατρούς, ασθενείς και προσωπικό. Ο διοικητής του Νοσοκομείου Ηλίας Θεοδωρόπουλος και ο αναπληρωτής διοικητής Παναγιώτης Δημόπουλος ήταν εξαιρετικοί οικοδεσπότες κι, αφού μας ξενάγησαν στους χώρους της ιστορικής μονάδας υγείας της πόλης μας, μας ανέπτυξαν θέματα που αφορούν τη λειτουργία του «Αγίου Ανδρέα», καθώς επίσης και τις προσπάθειες που καταβάλλουν για τη στελέχωση σε ανθρώπινο δυναμικό και την ενίσχυση σε τεχνολογικό εξοπλισμό.

Παράλληλα, η διοίκηση του «Αγίου Ανδρέα» ενημερώθηκε για το πρόγραμμά μας και ειδικότερα για τις θέσεις μας στον τομέα της Υγείας, με το βασικό ζητούμενο να είναι η συνεργασία Δήμου Πατρέων και δομών υγείας για την αντιμετώπιση κοινών προβλημάτων και κυρίως για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών και των συγγενών τους. Αυτή, άλλωστε, είναι και η αποστολή της Ιατρικής. Ως αυριανή Δημοτική Αρχή θα υποστηρίξουμε κάθε διεκδίκηση προς ενίσχυση των υπηρεσιών υγείας.

Τέλος, είχαμε την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση και το προσωπικό του Νοσοκομείου για τις σημαντικές υπηρεσίες που προσφέρουν στην πόλη μας και στην ευρύτερη περιοχή. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, τη μεγάλη τους προσφορά κατά την περίοδο της πανδημίας Covid-19. Αξίζουν συγχαρητήρια και πολλά ευχαριστώ!

Πάτρα: Επίσκεψη του Κώστα Σβόλη το Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» - ΦΩΤΟ
Πάτρα: Επίσκεψη του Κώστα Σβόλη το Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» - ΦΩΤΟ
Πάτρα: Επίσκεψη του Κώστα Σβόλη το Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» - ΦΩΤΟ
Πάτρα: Επίσκεψη του Κώστα Σβόλη το Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» - ΦΩΤΟ

πηγη:pelop.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *