Δυτική ΕλλάδαΕιδήσειςΠολιτική

Πάτρα: Ο Κώστας Πελετίδης καλεί 40 φορείς για ουσίες

«Το θέμα είναι πολύ ευαίσθητο και γι’ αυτό θα πάρουμε πρωτοβουλίες», δήλωσε ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης.

Η δημοτική αρχή θα συγκαλέσει σύσκεψη στις 29/11/2023, στο Δημαρχείο στις 6 το απόγευμα με αφορμή τις εξελίξεις στον Τομέα της Απεξάρτησης, που θα επιφέρει το νέο νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας, το οποίο και έχει προκαλέσει σειρά αντιδράσεων εκ μέρους εργαζομένων σε Οργανισμούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Πελοποννήσου», εκτός από φορείς, ο Δήμος έχει απευθύνει κάλεσμα σε περισσότερους από 40 οργανισμούς που σχετίζονται με την απεξάρτηση.

Ο δήμαρχος Κώστας Πελετίδης δήλωσε στην «Π»: «Το θέμα είναι πολύ ευαίσθητο και γι’ αυτό θα πάρουμε πρωτοβουλίες. Η μάχη κατά των ναρκωτικών είναι μάχη ζωής, μάχη καθημερινή κατά όλων των εξαρτήσεων και θα πρέπει να εκτιμηθεί το πώς θα ξεπεραστούν τα εμπόδια που βάζει και η κυβερνητική πολιτική σ’ αυτό το θέμα». Ο κ. Πελετίδης, πέρα από την αντίθεσή του στον επερχόμενο νόμο, θα παρουσιάσει πλέγμα πρωτοβουλιών για να μείνουν «ζωντανές» οι Δομές Απεξάρτησης.

Αυτό συζήτησε, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος και μέλη της δημοτικής αρχής στην προχθεσινή συγκέντρωση των Εργαζομένων ΚΕΘΕΑ και του Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ Κύτταρο-Οξυγόνο που έγινε στην πλατεία Γεωργίου.

πηγη:pelop.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *