«Η ΑΕΚ θέλει ελεύθερο τον Βράνιες, αλλά η Άντερλεχτ… κλωτσάει»

Η ΑΕΚ περιμένει τις εξελίξεις στις επαφές Βράνιες – Άντερλεχτ τη στιγμή που βελγικό δημοσίευμα αναφέρει πως οι «μοβ» δεν είναι διατεθειμένοι να χάσουν τον Βόσνιο χωρίς χρήματα.

Η ΑΕΚ τηρεί στάση αναμονής στο θέμα του Όγκνιεν Βράνιες. Άλλωστε όπως έχουμε αναφέρει η επιστροφή του Βόσνιου στόπερ στην Ένωση πρέπει να θεωρείται δεδομένη, μόνο όμως στην περίπτωση που καταφέρει και «σπάσει» το συμβόλαιό του με την Άντερλεχτ και μείνει ελεύθερος. Η Ένωση δεν θα μπει σε συζητήσεις με τον βελγικό σύλλογο και περιμένει τις εξελίξεις όταν αυτές προκύψουν.

Κι αυτό γιατί για την ώρα ο Βράνιες δεν έχει καταφέρει να φτάσει σε συμφωνία με τους «μοβ» για τη λύση του συμβολαίου του, το οποίο έχει ισχύ για ακόμα δύο χρόνια. Όπως αναφέρει μάλιστα η βελγική ιστοσελίδα Voetbalkrant, «η Άντερλεχτ δεν θέλει να ακούει αυτό το σενάριο, αξιώνοντας ένα ποσό».

Το βελγικό ρεπορτάζ προσθέτει το ποσό του 1 εκατ. ευρώ το οποίο θα ήθελε η Άντερλεχτ να βάλει στα ταμεία της, επισημαίνοντας πάντως ότι η μεταγραφή φαίνεται πως στο τέλος θα γίνει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

Σε κάθε περίπτωση η ΑΕΚ από την πλευρά της περιμένει το αποτέλεσμα των επαφών του Βράνιες για τη λύση του συμβολαίου του, έχοντας βρει ήδη άλλωστε τη φόρμουλα με τον Βόσνιο στόπερ, τον οποίο ο Μάσιμο Καρέρα δεν έχει κρύψει ότι θέλει πίσω.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.