Αθλητικά

Θέλει Πλάνιτς αλλά δεν θα τον περιμένει για πολύ ακόμα η ΑΕΚ »

Για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον στόπερ της Στεάουα, Μπόγκαν Πλάνιτς κάνουν λόγο τα ρουμάνικα ΜΜΕ που αναφέρουν ωστόσο πως η Ένωση δεν είναι διατεθειμένηνα περιμένει την υπόθεση του παίκτη και της ρουμάνικης ομάδας, που πήγε στη FIFA.
Συγκεκριμένα το telekomsport.ro έχει τίτλο «ο Μπεκάλι κάνει δύσκολη τη ζωή του Πλάνιτς, όπως του υποσχέθηκε! Η υπόθεση του Σέρβου έφτασε στη FIFA» και στο κείμενο αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Η διαφωνία ανάμεσα στον Μπεκάλι και τον Πλάνιτς ξεκίνησε όταν ο πρώτος επέβαλε μειώσεις στα συμβόλαια λόγω κορωνοϊού. Ωστόσο, σύμφωνα με τον Σέρβο, ο Μπεκάλι δεν διαπραγματεύτηκε μαζί του, αλλά του ανακοίνωσε τη μείωση του συμβολαίου του. Ο ποδοσφαιριστής από την πλευρά του αρνήθηκε μετά να επιστρέψει στη Ρουμανία και να αγωνιστεί στα εναπομείναντα παιχνίδια».

Όσον αφορά το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, το δημοσίευμα τονίζει: «Η AEK προσέφερε συμβόλαιο 400.000 ευρώ στον Σέρβο στόπερ, αλλά δεν είναι διατεθειμένη να περιμένει για πολύ ακόμα πότε θα βγει η απόφαση της FIFA και θα προχωρήσει σε άλλες περιπτώσεις παικτών, δυστυχώς για τον Πλάνιτς που θα έβλεπε τις απολαβές του να υπερδιπλασιάζονται. Eπιπλέον, οι Τούρκοι της Αντάλιασπορ ενδιαφέρονται για τον παίκτη και περιμένουν το τέλος της δικαστικής απόφασης»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *