ΠΑΟΚ: Μένει μέχρι να φύγει -το καλοκαίρι- ο Ρέμπε!

Η Νυρεμβέργη ανακοίνωσε τον Όλαφ Ρέμπε, αλλά ο Γερμανός θα μείνει μέχρι το τέλος της σεζόν στον ΠΑΟΚ, ώστε να ολοκληρώσει και τυπικά τις υποχρεώσεις του!

Μπορεί η Νυρεμβέργη να ανακοίνωσε και επίσημα την πρόσληψη του Όλαφ Ρέμπε στη θέση του αθλητικού διευθυντή, ο Γερμανός, ωστόσο, φαίνεται πως θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της σεζόν!

Ο τεχνικός διευθυντής του «δικεφάλου» είχε υποβάλει την παραίτησή του από τα μέσα της περασμένης εβδομάδας, και πριν από λίγο ανακοινώθηκε η πρόσληψή του από τη γερμανική ομάδα.

Από τον ΠΑΟΚ, όμως, ξεκαθαρίζεται ότι ο Ρέμπε παραμένει κανονικά στη Θεσσαλονίκη και θα δουλεύει μέχρι να παραδώσει στον αντικαταστάτη του! Ο ίδιος, δε, ισχυρίζεται πώς η πρόωρη ανακοίνωση από τους Γερμανούς οφείλεται σε δικό τους λάθος!

Στις δηλώσεις του, πάντως, στο επίσημο site της Νυρεμβέργης αναφέρει: «Η ανάληψη του ρόλου του αθλητικού διευθυντή για τον σύλλογο είναι ελκυστική για μένα γιατί υπάρχει ένα σαφές σχέδιο και μια μακροπρόθεσμη προοπτική. Θέλω να συνεισφέρω την εμπειρία μου και να συμβάλω στην αξιοποίηση των μελλοντικών δυνατοτήτων της Νυρεμβέργης».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.