Αθλητικά

Προσπαθεί να βρει ημερομηνία πριν τις 27 Αυγούστου για τον τελικό η ΕΠΟ αλλά…

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας συνεχίζει να είναι κάτι σαν το… γεφύρι της Άρτας με την ΕΠΟ να ψάχνει φόρμουλα για να τον βάλει πριν τις 27 Αυγούστου αλλά μόνο εύκολο δεν είναι..

Η εκτίμηση που υπήρχε και σας την είχαμε μεταφέρει είναι πως εξαιρετικά δύσκολο έως και απίθανο το ενδεχόμενο να οριστεί ο τελικός την επόμενη εβδομάδα και έως την Τετάρτη. Αυτό που προκύπτει από πλευράς ΕΠΟ είναι πως είναι πολύ πιθανό το Δ.Σ. της Δευτέρας (επειδή θα είναι και το τελευταίο για το καλοκαίρι) να μην ορίσει ημερομηνία και έδρα του τελικού, αλλά να εξουσιοδοτήσει την Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων (που είχε ανακοινώσει την αναβολή του τελικού) να βάλει εκείνη εν ευθέτω χρόνω ημέρα και γήπεδο για τον τελικό Κυπέλλου μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ.

Σε αυτήν την φάση η ΕΠΟ ψάχνει μία ημερομηνία πριν τις 27 Αυγούστου (προφανώς μες στον Αύγουστο). Ωστόσο είναι δύσκολο να προκύψει αποτέλεσμα από αυτήν την… αναζήτηση. Όπως έχουμε γράψει άλλωστε ξανά ο τελικός εάν δεν γινόταν έως την προσεχή Τετάρτη θα είχε μετά πολύ σοβαρό θέμα στο να βρεθεί ημέρα για να διεξαχθεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *