Ανακοίνωσε τα διαρκείας του με σύνθημα «Ξανά Μαζί» ο Ολυμπιακός!

Σε μια παρουσίαση που είχε ως σύνθημα το «Ξανά Μαζί», ο Ολυμπιακός έκανε γνωστές τις τιμές για τα διαρκείας της νέας σεζόν και προϋπόθεση την εγγραφή ως μέλος στον Ερασιτέχνη.

Τα νέα διαρκείας του Ολυμπιακού.
Οι Πειραιώτες παρουσίασαν τις κάρτες της αγωνιστικής περιόδου 2021-22, με το σύνθημα «Ξανά Μαζί», έπειτα από την φετινή και δικαιολογημένη απουσία του κόσμου λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό.
Πάντως, περιορισμοί θα υπάρχουν και στην προσεχή σεζόν, αφού θα διατεθεί το 50% των εισιτηρίων διαρκείας της περιόδου 2019-2020.
Οι τιμές αρχίζουν από 80 ευρώ, ενώ απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά του διαρκείας είναι η εγγραφή στον Ερασιτέχνη.
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ για να παρουσιάσουμε τα νέα διαρκείας. Αυτό είναι ένα καλό μήνυμα για το ποδόσφαιρο. Το moto είναι Ξανά μαζί με στόχο την επιστροφή στην κανονικότητα. Μόνο προς το καλύτερο. Η ανθρωπότητα έχει όπλο τον εμβολιασμό. Σίγουρα είναι προτεραιότητα για να δούμε ξανά τα γήπεδα γεμάτα. Όλοι το ονειρευόμαστε ξανά μαζί αυτό. Δεν νοείται δραστηριότητα χωρίς τον κόσμο», ανέφερε αρχικά ο Κώστας Καραπαπάς.
Για το 50%: «Το 50% σαν ποσοστό αντανακλά την πραγματικότητα. Όλα τα θεάματα έχουν αρχίσει στο 50% ή στο 70%. Έχει γίνει εργασία και στον Ολυμπιακό και στη Λίγκα και αυτό είναι το κατώτερο όριο για εμάς. Αυτό που θεωρούμε σωστό εμείς. Είναι η πανδημία που τόσο μας έχει ταλαιπωρήσει.
Εμείς σαν Ολυμπιακός και σαν Οργανισμός είμαστε έτοιμοι για όλα τα σενάρια. Το 50% ένα πρώτο όριο για όλα. Όσο για τις θέσεις των παλαιών κατόχων και ότι δεν θα έχουν τις ίδιες είναι μνήμες και εμπειρίες όλο αυτό. Η θέση που είχαμε για τους παλαιούς κατόχους θα ξαναυπάρξει όταν είμαστε στο 100%. Δεν χάνεται η αγαπημένη σας θέση (εννοεί για τον κόσμο). Θα λειτουργήσουμε με σημάνσεις και διαχωρισμούς. Οι ακραίοι καιροί θέλουν ακραία μέτρα. Το όπλο είναι το εμβόλιο. Η σύνδεση ΠΑΕ Ερασιτέχνη είναι πολύ σημαντική. Είναι ένας σπόρος. Ο Ολυμπιακός με αγώνα, πάθος, στήριξη και δύναμη έχει γίνει ο καλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος».
Για το αν είναι πιθανό να είναι μικρότερο το ποσοστό: «Όπως είπα και πριν είμαστε προετοιμασμένοι. Εμείς δεν θεωρούμε ότι μπορούμε να συζητάμε για το 30%. Όμως θα κάνουμε το νόμιμο. Όσο περισσότεροι άνθρωποι να βλέπουν τα περισσότερα δυνατά παιχνίδια. Το 50% είναι ο στόχος. Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο απέδειξε πως μπορεί να λειτουργήσει με κανόνες. Οι λοιμωξολόγοι είναι γιατροί. Δεν έχουν άμεση σχέση με τον αθλητισμό. Όταν ανοίξει το γήπεδο δεν θα έρθει ο καθένας έτσι. Βέβαια εμείς μπορεί να έχουμε κόκκινο πιστοποιητικό και όχι πράσινο. Όλα θα είναι με εμβολιασμό ή με τεστ. Είμαστε έτοιμοι για όλα τα σενάρια».
Τα φιλικά στην Αυστρία: «Τα περισσότερα φιλικά θα είναι κλειστά. Ίσως λίγο κόσμο, ελάχιστο να έχουμε. Ίσως με Σάλτσμπουργκ».
Για το 50% και τα ευρωπαϊκά ματς: «Αρχικά εξήγησα το 50% είναι για όλα τα θεάματα. Εάν είναι και πιο πάνω ΟΚ. Αυτό το 50% είναι ως επίπεδο το κατώτερο για να ‘χτίσουμε’ για παραπάνω. Έχουμε θεάματα με αυτό το ποσοστό. Όπως το θέατρο έτσι να είναι και το γήπεδο. Σε αυτή τη λογική. Για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια η λογική της UEFA είναι ότι ισχύει στη λογική της χώρας. Ότι ισχύει για τη χώρα αυτό ακολουθεί και η UEFA. Δεν μπορεί να πάρει μόνη της απόφαση. Περιμένουμε αρχικά τη χώρα. Εάν αύριο το πρωί πει η Κυβέρνηση το 50% τότε θα πει το ίδιο και η UEFA».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.