Αυγενάκης: «Διαφωνώ με τα μέτρα για τον περιορισμό των θεατών στα γήπεδα»

Τη διαφωνία του για τον περιορισμό των φιλάθλων στα γήπεδα μέχρι τα 1.000 άτομα εξέφρασε ο Λευτέρης Αυγενάκης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Κρήτης «Politica 89,8».

O Yφυπουργός Αθλητισμού χαρακτήρισε η συγκεκριμένη απόφαση «ανεφάρμοστη», ενώ αναρωτήθηκε πώς θα γίνει η επιλογή των φιλάθλων, που θα θέλουν να βρίσκονται στο γήπεδο.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού επισήμανε στον Politica 89.8 για την Επιτροπή Λοιμωξιολόγων ότι «στο παρελθόν η διαχείριση που γινόταν ήταν σχετικά επιφανειακή και πρόχειρη ως προσέγγιση για τον χώρο του αθλητισμού, αλλά δεν τους κακίζω γιατί έχουν πάρα πολλά μέτωπα και οι επιστήμονες προσπαθούν να μας προστατέψουν. Ωστόσο, με την τελευταία απόφασή τους περί των 1.000 θεατών στα γήπεδα δεν συμφωνώ. Είναι ανεφάρμοστη.

Πώς γίνεται να επιλεγούν οι 1.000 από τους αρκετούς χιλιάδες που έχουν αγοράσει τα διαρκείας τους στις μεγάλες ομάδες; Πώς να διαλέξουν εκείνες τους 1.000;

Οι δικές μας προτάσεις ήταν τεκμηριωμένες, κάλυπταν την απαραίτητη μείωση και για τον επαγγελματικό και για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, επιχειρηματολογήσαμε, αλλά δεν μπορούμε να μπούμε απέναντί τους. Προέχει να βοηθήσουμε και να ενισχύσουμε την προσπάθεια της Κυβέρνησης και της Επιτροπή και του κ. Πλεύρη, όσο κι αν ο καθένας μας θέλει να καλύψει και τις ανάγκες του κλάδου του, όπως εγώ του αθλητισμού».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *