Επεισοδιακή καταδίωξη αυτοκινήτου με πυροβολισμό στο Μενίδι

Σκηνικό καταδίωξης «Περάματος» το μεσημέρι στο Μενίδι… Γύρω στις τρεις και μισή το μεσημέρι ένα περιπολικό της Άμεσης Δράσης εντόπισε ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα. Οι αστυνομικοί θέλησαν το ελέγξουν αλλά ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει. Μετά από λίγα λεπτά και εκμεταλλευόμενοι την κίνηση οι τρεις νεαροί κατάφεραν να ξεφύγουν.

Το κέντρο της Άμεσης Δράσης όμως είχε ήδη δώσει τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου σε όλα τα περιπολικά και τις μοτοσικλέτες που βρίσκονταν στην περιοχή. Μια περιπολία αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ εντόπισε το αυτοκίνητο στην οδό Λιοσίων στο Μενίδι και ξεκίνησε να το ακολουθεί. Μάλιστα, πιθανότατα λόγω της βροχής που έπεφτε εκείνη την ώρα, οι αστυνομικοί έχασαν τον έλεγχο της μοτοσικλέτας με αποτέλεσμα ένας από αυτούς να τραυματιστεί στα πλευρά. Λίγο αργότερα, οι τρεις επιβάτες του αυτοκινήτου φτάνοντας στην περιοχή του Καματερού εγκατέλειψαν το όχημα τους και έτρεξαν προς ένα ρέμα. Αστυνομικοί τους καταδίωξαν και χρειάστηκε μάλιστα να πυροβολήσουν τουλάχιστον μια φορά.

Τελικά, οι τρεις νεαροί συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα όπως επίσης και το αυτοκίνητο τους για να διαπιστωθεί αν ήταν δικό τους ή κλεμμένο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.