Ντάσιος στον bwinΣΠΟΡ FM: «Είναι γελοιότητες. Τους ενόχλησε η φυσική μου παρουσία»

Στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 μίλησε ο Κώστας Ντάσιος, ο ένας εκ των δύο ατόμων που αποκάλυψε ο Κυριάκος Θωμαϊδής ότι κατηγορούνται και αυτοί για την υπόθεση για την οποία η ΑΕΚ απειλείται με βαριές ποινές.

Γελοιότητες χαρακτήρισε μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Ντάσιος τα όσα του καταλογίζονται από το κατηγορητήριο της υπόθεσης της ΑΕΚ. «Τους ενόχλησε η φυσική μου παρουσία. Δεν έχω καμία εμπλοκή», ανέφερε -μεταξύ άλλων- στην εκπομπή «Έφεση της Τρίτης» με τον Κυριάκο Θωμαϊδη ο αναπληρωτής ταμίας της ΕΠΣ Αχαϊας.
Ο κ.Ντάσιος διευκρίνισε ότι στην περίπτωσή του η εισήγηση ποινής είναι για αποκλεισμό έξι μηνών και όχι ισόβιο όπως στην περίπτωση του ισχυρού άνδρα της Ένωσης, Δημήτρη Μελισσανίδη και των άλλων κατηγορούμενων της υπόθεσης.
Ο Κώστας Ντάσιος ο οποίος κατηγορείται για παρέμβαση στις εκλογικές διαδικασίες σε δύο ΕΠΣ, σε αυτή της Καρδίτσας και της Αιτωλοανακαρνίας, ανέφερε… «Με κατηγορούν για δήθεν εμπλοκή μου. Ότι ήμουν εκεί, στις εκλογές της ΕΠΣ Καρδίτσας και επηρέασα τις εκλογές. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Είναι γελοιότητες. Στην περίπτωσή μου απλώς ενόχλησε η φυσική μου παρουσία στην Καρδίτσα, και θεωρούν, πως τι; Εκβίασα με αυτή;», τόνισε.
«Εάν εγώ καταγγείλω σε έναν εισαγγελέα ότι μου χρωστάτε 50 χιλιάδες ευρώ, δεν θα πάμε σε ακρόαση; Αυτό τι σημαίνει; Ότι μου χρωστάτε;», πρόσθεσε.

Πηγη: sport-fm.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.