Πρίντεζης: «Φοβερό, μαγικό, ο Ολυμπιακός δεν πεθαίνει ποτέ»

Ενθουσιασμένος για την επιστροφή του Ολυμπιακού σε Final 4 εμφανίστηκε ο Γιώργος Πρίντεζης.

Συναίσθημα μαγικό χαρακτήρισε την πρόκριση-επιστροφή του Ολυμπιακού σε Final 4 ο Γιώργος Πρίντεζης λίγο μετά τη νίκη των Πειραιωτών επί της Μονακό, με την οποία έκανε το 3-2, σφραγίζοντας εισιτήριο για Βελιγράδι.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova:
Για την πρόκριση στο Final 4: «Είναι κάτι φοβερό, μαγικό, είναι πολύ ωραία στο Final -4, το αξίζαμε. Πολύ όμορφο το συναίσθημα. Ήταν μια χρονιά με διάρκεια. Δόξα τω Θεώ είχαμε την υγεία μας όλοι, το μεγαλύτερο διάστημα. Είναι πολύ σημαντικό για τον κόσμο, την ομάδα και το ελληνικό μπάσκετ».
Για τα χρόνια που έλειψε ο Ολυμπιακός από το Final 4: «Αν το βλέπεις σφαιρικά, τα χρόνια που προηγήθηκαν δεν ήταν τα καλύτερα. Το 2018 ήμασταν άτυχοι. Μετά είχαμε πρόβλημα, δεν παίζαμε στην Ελλάδα και δεν είχαμε ρυθμό. Η ομάδα πάντα θα υπάρχει, όσο οι πρόεδροι θα τη στηρίζουν και θα την ανανεώνουν. Η ομάδα με αυτόν τον κόσμο, με αυτή την ατμόσφαιρα, με αυτό το γήπεδο. Όπως έχει πει ο Μίλαν Τόμιτς, ο Ολυμπιακός δεν θα πεθάνει ποτέ».
Για τα συναισθήματα που προκαλεί η πρόκριση: «Πρέπει να πάμε με χαμόγελο μέχρι τα αυτιά, να το ευχαριστηθούμε, θα έχουμε πολύ κόσμο στο πλευρό μας. Πρέπει να το ευχαριστηθούμε και να τα δώσουμε όλα. Σήμερα υπήρχε πίεση, κακά τα ψέματα. Καταφέραμε όμως και την ξεπεράσαμε. Το σημαντικό όμως είναι να την ξεπεράσεις και να την κάνεις ένστικτο για να βάλεις μεγάλα καλάθια».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.