Τιμητική πλακέτα από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας

Τιμητική πλακέτα απένειμε, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας στη Βουλευτή Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας κα. Χριστίνα Αλεξοπούλου, για την στήριξή της στην ομάδας ΔΙΑΣ, με την προσφορά εξοπλισμού που παρέδωσε με την συνεργασία της επιχείρησης Λαϊνιωτης ΑΕΒΕ των αδελφών Γιάννη και Σωτήρη Λαϊνιώτη. 
Ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Χάρης Τσίτσικας, καθώς και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου κκ Αγγελόπουλος, Αποστόλου και Γκότσης, ο αντιπρόσωπος της ΠΟΑΣΥ κ. Κουρλέσης και ο επικεφαλής της ομάδας ΔΙΑΣ, ευχαρίστησαν θερμά την κα. Αλεξοπούλου για την προσφορά και τη συνολική στήριξή της στους αστυνομικούς του Νομού.
Η Βουλευτής με τη σειρά της, τους ευχαρίστησε για την μεγάλη τιμή και διαβεβαίωσε πως θα είναι αρωγός σε κάθε τους αίτημα και πάντα στο πλευρό τους, καθώς αυτοί βάζουν τον εαυτό τους καθημερινά σε κίνδυνο για την ασφάλεια των πολιτών.
Στη συνέχεια η κα. Αλεξοπούλου είχε συνάντηση με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας, Υποστράτηγο κ. Απόστολο Μαρτζάκλη, τον Αστυνομικό Διευθυντή Ν. Αχαΐας, Ταξίαρχο κ. Ιωάννη Κυριακόπουλο και τον Διοικητή Άμεσης Δράσης Πατρών- Αστυνομικό Υποδιευθυντή κ. Χατζηπαυλίδη Γεώργιο.
Κύριο αντικείμενο της συζήτησης αποτέλεσαν οι μεταγωγές κρατουμένων σε νοσηλευτικά ιδρύματα και σε δικαστικές αίθουσες, τις οποίες η Αστυνομική Διεύθυνση αναλαμβάνει.
Συζητήθηκε επίσης η δρομολογούμενη ανέγερση του νέου Αστυνομικού Μεγάρου της Πάτρας, που επιτέλους μετά από χρόνια αναβολών και καθυστερήσεων παίρνει σάρκα και οστά από την Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και θα αποτελέσει το νέο κέντρο επιχειρήσεων της Αχαΐας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.