Όχι σε άνοιγμα Mall- κέντρων αισθητικής από ειδικούς -Άνοιγμα σχολών οδηγών με self test

Πάντως οι ειδικοί σύμφωνα με πληροφορίες, εκφράστηκαν θετικά στο να ανοίξουν οι σχολές οδηγών με 2 self test την εβδομάδα, χωρίς όμως να προσδιορίσουν ημερομηνία

Αρνητική φαίνεται πως είναι η επιτροπή των Λοιμωξιολόγων, η οποία συνεδρίασε αναφορικά με τα επιδημιολογικά δεδομένα στην χώρα, σε ένα ενδεχόμενο άνοιγμα εμπορικών κέντρων (Mall) αλλά και των κέντρων αισθητικής από την ερχόμενη Δευτέρα, 19 Απριλίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέλη της επιτροπής παρουσιάζονται επιφυλακτικά και “παγώνουν” προς στιγμήν τις εισηγήσεις του Υπουργείου Ανάπτυξης προκειμένου να δουν πως θα κινηθεί η πανδημία του κορωνοιού στη χώρα μας.
Την ίδια ώρα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι ειδικοί επιμένουν στο λιανεμπόριο να συνεχίσουν οι αγορές να γίνονται με click away και click in shop και με αποστολή sms στο 13032 με τα ραντεβού να έχουν διάρκεια έως 3 ώρες.
Πάντως οι ειδικοί σύμφωνα με πληροφορίες, εκφράστηκαν θετικά στο να ανοίξουν οι σχολές οδηγών με 2 self test την εβδομάδα, χωρίς όμως να προσδιορίσουν ημερομηνία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην επιτροπή δεν αναμένεται να συζητηθεί σήμερα, το αίτημα για άνοιγμα των φροντιστηρίων αλλά και οι προτάσεις της εκκλησίας, από την Κυριακή των Βαίων και την Μεγάλη Εβδομάδα να αυξηθεί ο αριθμός των πιστών εντός των ναών.
Πηγή: skai.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.