Είχε τραύμα στο κεφάλι και κρατούσε όπλο – Βρέθηκε δίπλα από το αυτοκίνητό του – Σε εξέλιξη έρευνες για το περιστατικό
Συναγερμός σήμανε λίγο πριν τις 19.00 στις Αστυνομικές Αρχές έπειτα από τον εντοπισμό ενός νεκρού άνδρα στη Λυκόβρυση που φέρει τραύμα από πυροβολισμό.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο άνδρας εντοπίστηκε πυροβολημένος δίπλα από το αυτοκίνητό του, στη γέφυρα της Λυκόβρυσης.
Το θύμα μάλιστα έφερε όπλο στο χέρι και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είχε τραύμα στο κεφάλι.
Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που απέκλεισαν αμέσως την περιοχή για τη συλλογή στοιχείων.
Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη προκειμένου να διαλευκανθούν οι ακριβείς συνθήκες του περιστατικού και να διαπιστωθεί εάν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή για κάτι άλλο.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο άνδρας αυτοπυροβολήθηκε. Την προανάκριση για την υπόθεση ανέλαβε το ΑΤ Μεταμόρφωσης.
Λόγω του περιστατικού αστυνομικές δυνάμεις είχαν διακόψει την κυκλοφορία των οχημάτων στη γέφυρα Λυκόβρυσης και στα δύο ρεύματα, αλλά πλέον η κίνηση διεξάγεται κανονικά.











