FEATUREDΑθλητικά

ΑΕΚ: Για την υπέρβαση και το βήμα πρόκρισης

Την Λέστερ υποδέχεται η ΑΕΚ απόψε στις 19:55 (Cosmote Sport 3) στο ΟΑΚΑ, ψάχνοντας την υπέρβαση που θα τη βάλει στο παιχνίδι για την διεκδίκηση της πρόκρισης

Μετά το διπλό επί του ΠΑΣ Γιάννινα την περασμένη εβδομάδα, για την 6η αγωνιστική της Super League Interwetten, η Ενωση στρέφεται στο Europa League, και στην αναμέτρηση με την Λέστερ στο ΟΑΚΑ.

Εχοντας την ψυχολογία με το μέρος της, το συγκρότημα του Μάσιμο Καρέρα θα παλέψει για να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί με τις «αλεπούδες», μετά την ήττα με 3-0 στην πρεμιέρα με την Μπράγκα.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ στη συνέντευξη Τύπου τόνισε πως η ομάδα, με συγκέντρωση και αυτοθυσία μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Λέστερ. «Πρόκληση για όλους τέτοια παιχνίδια», υπογράμμισε από την πλευρά του ο Παναγιώτης Τσιντώτας.

Στη διάθεσή του ο Καρέρα, θα έχει 23 ποδοσφαιριστές του ρόστερ μιας και δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Τσιγκρίνσκι, Γκαρσία, Σιμόες, Σιμάνσκι και Αλμπάνη.

Αναλυτικά η αποστολή: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Ινσούα, Σβάρνας, Χνιντ, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος, Μαχαίρας.

Οσον αφορά την 11αδα, φανέλα βασικού αναμένεται να πάρει ο Μιχάλης Μπακάκης και ο Εμάνουελ Ινσούα, καθώς και οι δύο παίκτες έχουν επιστρέψει από τους τραυματισμούς τους.

Πολύ πιθανό είναι να δούμε ένα σχήμα 3-5-2, με τους Χνιντ, Νεντελτσιάρου και Σβάρνα στην άμυνα και τους Κρίστισιτς, Σάκχοφ και Μάνταλο στον άξονα προσθέτοντας δύο ακραίους με πολλά τρεξίματα, όπως τον Μπακάκη δεξιά και τον Ινσούα αριστερά.

Ο Ανσαριφάρντ ο οποίος βρίσκεται σε καλύτερο φεγγάρι από τον Ολιβέιρα, έχει σαφές προβάδισμα για την κορυφή της επίθεσης, ενώ πιθανότατα ο Λιβάια θα επιλεγεί να τον υποστηρίζει βοηθώντας παράλληλα και στην ανάπτυξη της ομάδας.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
7ος Όμιλος

Λέστερ 3-0 3
Μπράγκα 3-0 3
ΑΕΚ 0-3 0
Ζόρια 0-3 0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *