FEATUREDΓενικά

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά τη δεύτερη απολογία του στην 7η τακτική ανακρίτρια ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, σχετικά με την υπόθεση ανάρτησης βίντεο και φωτογραφιών ερωτικού περιεχομένου με πρώην συντρόφους του στο Διαδίκτυο.

Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας, του επιβλήθηκαν η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και η εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου διαμένει.

Αμέσως μετά την απόφαση οι αστυνομικές αρχές τον φυγάδευσαν από την πίσω πόρτα του Μεγάρου, απ’ όπου έφυγε τρέχοντας, ώστε να μην έρθει για ακόμη μια φορά αντιμέτωπος με τις τηλεοπτικές κάμερες και τους δημοσιογράφους.

Εις βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου.

Ουσιαστικά, πρόκειται για τη δεύτερη υπόθεση για την οποία κατηγορείται ο Στάθης Παναγιωτόπουλος και για δεύτερη συνεχή ημέρα, αυτή τη φορά για sex tape που τράβηξε πριν από 15 χρόνια με την τότε σύντροφό του και ανέβασε σε ελληνικό site οίκων ανοχής. Σήμερα η γυναίκα αυτή είναι 42 ετών, παντρεμένη και επιθυμεί την πραγματική τιμωρία του για τον εφιάλτη που έζησε εξαιτίας του.

Τη διαβεβαίωση, εκ μέρους του τηλεπαρουσιαστή Στάθη Παναγιωτόπουλου, ότι δεν έχει δημοσιοποιήσει από το 2019 κανένα άλλο βίντεο προσωπικών δεδομένων που αφορά τη σεξουαλική ζωή προσώπων και ότι έχει προσπαθήσει να «κατεβάσει» τα πάντα, επανέλαβε ο συνήγορος υπεράσπισής του Γιώργος Δακουράς.

Σε δηλώσεις του έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, μετά την απολογία του τηλεπαρουσιαστή στον ανακριτή και την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ο κ. Δακουράς τόνισε ότι το βίντεο που αφορά τη συγκεκριμένη υπόθεση ήταν σε κάποιο site που εκ παραδρομής δεν θυμήθηκε να το κατεβάσει.

«Το 2019, οπότε και ο πελάτης μου διέκοψε, όπως έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη, κάθε τέτοια δραστηριότητα, το συγκεκριμένο υλικό ήταν σε κάποιο site που είχε πάρα πολλά χρόνια να χρησιμοποιήσει και ως εκ τούτου, εκ παραδρομής, δεν θυμήθηκε να το κατεβάσει. Άλλωστε, η πάγια θέση του είναι ότι αν γνώριζε ότι υπάρχει οτιδήποτε άλλο αναρτημένο, δεν θα παραδιδόταν στις Αρχές πριν τα κατεβάσει».

Σύμφωνα με τον κ. Δακουρά, πρόθεση της υπεράσπισης είναι να συνενωθούν οι δύο δικογραφίες που έχουν σχηματιστεί με τις ποινικές διώξεις, σε βαθμό κακουργήματος, για δημοσιοποίηση βίντεο ερωτικού περιεχομένου. Εξέφρασε, παράλληλα, την ικανοποίησή του με την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος ο τηλεπαρουσιαστής, καθώς κρίθηκε ότι δεν είναι ύποπτος φυγής, ούτε ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων, «δεδομένου», όπως σημείωσε, «ότι σε 40 μέρες δικάζεται για μια παρόμοια υπόθεση σε βαθμό πλημμελήματος και είναι σε εξέλιξη προκαταρκτική εξέταση που διενεργείται από την Εισαγγελία».

Ελεύθερος, με χρηματική εγγύηση 30.000 ευρώ

Σχετικά με τη χθεσινή υπόθεση για την οποία κατηγορείται ο παρουσιαστής Στάθης Παναγιωτόπουλος, μετά την απολογία του στον ανακριτή, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, όπως απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και καταβολή χρηματικής εγγύησης 30.000 ευρώ. Ωστόσο, επειδή εκκρεμεί και η σημερινή υπόθεση, επέστρεψε χθες και πάλι στο κελί του στο αστυνομικό μέγαρο όπου κρατείται στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αποκάλυψε η δικηγόρος της πρώτης κοπέλας που του έκανε μήνυση επειδή ανέβασε βίντεο με προσωπικές της στιγμές στο Διαδίκτυο εν αγνοία της, κυρία Σταυρούλα Πρίλη, είπε ότι υπάρχουν τέσσερις κυρίες που ήρθαν σε επαφή μαζί της καθώς είχαν σχέση με τον καταγγελλόμενο και δεν γνωρίζουν εάν εν αγνοία τους έχει αναρτηθεί υλικό στο Διαδίκτυο με τις ίδιες, σε προσωπικές στιγμές.

«Βρίσκομαι σε επικοινωνία αυτές τις μέρες με άλλες τέσσερις κυρίες οι οποίες είχαν σχέση με τον καταγγελλόμενο. Δεν γνωρίζουν αν έχουν καταγραφεί κάποιες εξ αυτών, και κάποιες άλλες γνωρίζουν ότι έχουν καταγραφεί αλλά δεν γνωρίζουν αν έχουν αναρτηθεί» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η μία από τις τέσσερις καταγγέλλουσες πρώην συντρόφους του Στάθη Παναγιωτόπουλου έχει χάσει τον ύπνο της, γιατί, όπως λέει, φοβάται ότι μπορεί και εκείνη να έχει πέσει θύμα του.

«Η μία εξ αυτών είχε καταγραφεί με τη συναίνεσή της, αλλά δεν γνωρίζει αν έχουν διαγραφεί τα αρχεία από τον καταγγελλόμενο, γιατί του το είχε ζητήσει και αυτό. Οπότε, είμαστε στην αναμονή των εξελίξεων και σε συνεννόηση με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος».

Πληροφορίες από thesstoday.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *