Μάνταλος: «Η χειρότερη χρονιά μου στην ΑΕΚ, θα αναλάβω τις ευθύνες μου με πράξεις και όχι με λόγια»!

Ο Πέτρος Μάνταλος «έδειξε» την αποχώρησή του από την ΑΕΚ, με αινιγματικές δηλώσεις που έκανε μετά το φινάλε των playoffs και την αγωνιστική αποτυχία της ΑΕΚ.

Ανοιχτά άφησε όλα τα ενδεχόμενα για την παραμονή του στην ΑΕΚ ο Πέτρος Μάνταλος, μετά το φινάλε των playoffs και την αγωνιστική αποτυχία της ομάδας.
Εμφανώς φορτισμένος, ο αρχηγός της ΑΕΚ ανέφερε στην Cosmote TV πως θα αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν με πράξεις και προανήγγειλε κινήσεις που θα γίνουν τις επόμενες μέρες.
«Μέσα στη χρονιά έγιναν διάφορα… Δεν υπάρχει λόγος να αναφερθώ σε αυτά. Το θέμα είναι ότι έχουμε τελειώσει μια χρονιά και είναι η χειρότερη που έχουμε κάνει όσο είμαι στην ΑΕΚ. Δεν υπάρχουν λόγια για αυτή την κατάσταση, για αυτήν την πορεία. Δεν βρίσκω λόγια, είναι δύσκολη η κατάσταση. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να σκύψουμε το κεφάλι και να ζητήσουμε ένα τεράστιο συγγνώμη από τους ανθρώπους που αγαπάνε την ομάδα», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:
«Είμαι ο άνθρωπος που φέρει τις μεγαλύτερες ευθύνες. Στις μέρες που θα ακολουθήσουν ξέρω τι πρέπει να κάνω. Πιστέψτε με, όταν λέω ότι θα αναλάβω τις ευθύνες μου, θα τις αναλάβω με πράξεις και όχι με λόγια»
Σε ερώτηση για το αν θα μπει στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ ως αρχηγός, απάντησε: «Η ομάδα ετοιμάζεται να μπει στο γήπεδό της. Μπαίνει στην κρισιμότερη, ίσως, χρονιά της ιστορίας της. Κάτι δεν πάει καλά, κάποιος πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω, τις επόμενες μέρες θα ξέρουν όλοι»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.