Ο γιατρός και πρώην διοικητής του ΑΧΕΠΑ Δ. Γάκης ζητάει από τον Άρειο Πάγο να διερευνήσει τις συνθήκες θανάτου του Γ. Τράγκα

Αίτημα προς την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου απέστειλε ο γιατρός και πρώην διοικητής του ΑΧΕΠΑ Δημήτρης Γάκης, ζητώντας τη διερεύνηση των συνθηκών θανάτου του Γιώργου Τράγκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επικεφαλής του Κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι» είχε ζητήσει να του χορηγηθούν μονοκλωνικά αντισώματα, όμως το αίτημά του φαίνεται να απορρίφθηκε. Με αυτό το γεγονός καταπιάνεται ο Δ. Γάκης, ο οποίος ζητάει να γίνει έρευνα.

Το αίτημα του Δ. Γάκη προς την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου έχει ως εξής:

«ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΑΙΤΗΜΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΡΑΓΚΑ.

Είναι γνωστός ο απηνής διωγμός, που οδηγούσε στην επαγγελματική εξόντωση του Γεωργίου Τράγκα, που εκπορεύονταν από το Κυβερνητικό περιβάλλον…

Η Φυσική, όμως, απώλειά του χρήζει άμεσης και σε βάθος Εισαγγελικής Διερεύνησης.

Η άρνηση χορήγησης μονοκλωνικών αντισωμάτων, σε άτομο υψηλού κινδύνου, το οποίο είχε απόλυτη ένδειξη χορήγησης, εγείρει ισχυρές υποψίες, τη στιγμή μάλιστα που στο παρελθόν χορηγήθηκαν προς ημετέρους… Αυτό είχε καταγγελθεί με ανάρτηση του ιδίου!

Θα πρέπει να διερευνηθεί άμεσα αν υπήρξε αίτημα χορήγησής τους από τους θεράποντες, αν υπήρξε άρνηση ή καθυστέρηση έγκρισης από την αρμόδια επιτροπή, και πλήρης τεκμηρίωση των ενεργειών προς απόδοση ευθυνών και διερεύνηση σε βάθος εάν υφίστατο σχέδιο Φυσικής Εξόντωσής του.

Ζητώ από την Εξοχότητά σας να οριστώ πραγματογνώμων για να συμπαρασταθώ στο έργο σας διερευνώντας σε βάθος την περίπτωση.

Είναι κεφαλαιώδους σημασίας για τη Δημοκρατία και τη Δικαιοσύνη μας να διαλευκανθεί κάθε πτυχή της υπόθεσης και να αποσειστεί κάθε σκοτεινή σκέψη, κάτι που πρωτίστως θα έπρεπε να είχαν φροντίσει οι Κυβερνώντες για την αυτοπροστασία τους.

Με τιμή

Δημήτριος Μιχ. Γάκης

Χειρουργός

π. Διοικητής Παν. Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ

Εξειδικευθείς σε Αντιμετώπιση Βιολογικών Απειλών».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.