Πάτρα: Ισχυρή δύναμη της ΕΛΑΣ σε πολυκατοικία – Τι συνέβη ΦΩΤΟ – ΝΕΟΤΕΡΑ

Επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε πολυκατοικία στη συμβολή των οδών Κορίνθου και Αγίας Σοφίας.

Νεότερη Ενήμερωση: Η συντονισμένη επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε πολυκατοικία στη συμβολή των οδών Κορίνθου και Αγίας Σοφίας για έρευνα οικογενειών Ρομό που διαμένουν στο ακινήτο, μετά και τα απανωτά δημοσιεύματα της εφημερίδας «Πελοπόννησος» για επιθέσεις στον κόμβο Κουρτέση σε οδηγούς οχημάτων αλλά και σε περαστικούς, είχε ως αποτέλεσμα την αποκάλυψη πως η συγκεκριμένη πολυκατοικία εχει κατασχεθεί από την Τράπεζα τα τελευταία χρόνια και παρανόμως κατοικούν σε αυτή ένοικοι.

Κατά την αστυνομική επιχείρηση εντοπίστηκαν 5 οικογένειες.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του pelop.gr, μετά και τη σημερινή αποκάλυψη η τοπική ΕΛΑΣ ζητά από την τράπεζα στην οποία ανήκει το ακίνητο, να τους απαντήσει γιατί δεν έχει γίνει «σφράγιση», ώστε να μην επιτρέπεται σε κανέναν η είσοδος.

Νεότερη Ενημέρωση: Μετ’ εμποδιών εξελίσσεται κατάσχεση και εκκένωση πολυκατοικίας στη συμβολή των οδών Κορίνθου και Αγίας Σοφίας στην Πάτρα και αυτό γιατί όπως πληροφορείται το pelop.gr, ένοικοι – ρομά – αρνούνται να αποχωρήσουν από το κτίριο.

Στο σημείο βρίσκεται ισχυρή δύναμη της ΕΛΑΣ και Εισαγγελέας.

Πρώτη Ενημέρωση: Κινητοποίηση της τοπικής ΕΛΑΣ στον κόμβο Κουρτέση Πατρών σήμερα το πρωί Παρασκευή 15/09/2023 και συγκεκριμένα σε πολυκατοικία συμβολή των οδών Κορίνου και Αγίας Σοφίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για επιχείρηση απομάκρυνσης ρομά που φέρεται να έχουν κάνει κατάληψη του χώρου και την ίδια ώρα άτομα, πετούν πέτρες.

Πάτρα: Ισχυρή δύναμη της ΕΛΑΣ σε πολυκατοικία - Τι συνέβη ΦΩΤΟ - ΝΕΟΤΕΡΑ
Πάτρα: Ισχυρή δύναμη της ΕΛΑΣ σε πολυκατοικία - Τι συνέβη ΦΩΤΟ - ΝΕΟΤΕΡΑ

πηγη:pelop.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.