ΓενικάΔυτική ΕλλάδαΕιδήσεις

Πάτρα: Νέο περιστατικό ξυλοδαρμού εργαζόμενης στον «Άγιο Ανδρέα» από ασθενή – Τι καταγγέλει ο «Ιπποκράτης»

Τι συνέβη το βράδυ της περασμένης Κυριακής στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας»

Άλλο ένα περιστατικό ξυλοδαρμού εργαζόμενης στην Ασφάλεια του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» αυτή τη φορά από ασθενή το βράδυ της Κυριακής στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών καταγγέλει το Σωματείο Εργαζομένων «Ο Ιπποκράτης».

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του: «Χωρίς λόγω και αιτία η ασθενής αποφάσισε να επιτεθεί με γροθιές στην πρώτη εργαζόμενη που έτυχε να περνάει από μπροστά της, μπροστά στη θέα των υπόλοιπων ασθενών και συνοδών.

Είναι αδιανόητο να έρχεται για βάρδια ο εργαζόμενος, που εκτός από τις δύσκολες συνθήκες που έχει να αντιμετωπίσει, να έχει και το φόβο αν επιστρέψει σώος και αβλαβής στο σπίτι του.

Οι επιθέσεις αυτές θίγουν την αξιοπρέπειά μας και απειλούν την σωματική μας ακεραιότητα, εμποδίζοντας την άσκηση των καθηκόντων μας, σε ένα τόσο ευαίσθητο και νευραλγικό χώρο όπως είναι αυτός του Νοσοκομείου.

Τα φαινόμενα βίας δυστυχώς θα αυξάνονται, τη στιγμή μάλιστα που βλέπουμε ότι ο ξυλοδαρμός και η βία χρησιμοποιείται ως τρόπος δράσης και αντίδρασης και από γνωστούς «αξιωματούχους» στη χώρα μας.

Κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου προς πάσα κατεύθυνση, να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα, που να αποτρέπουν τέτοιες συμπεριφορές, διαφορετικά ελλοχεύει ο κίνδυνος,να βρεθούμε μπροστά σε πιο δυσάρεστες καταστάσεις».

πηγη:pelop.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *