ΓενικάΔυτική ΕλλάδαΠολιτική

Χριστίνα Αλεξοπούλου: Αγροτική παραγωγή και τουρισμός: Οι νέοι αχαιοί πρωτοπορούν

Για την οινοπαραγωγή, τον οινοτουρισμό, τις προοπτικές ανάπτυξης και την απαραίτητη στήριξη της πρωτογενούς παραγωγής, συζήτησε η Βουλευτής Αχαΐας Χριστίνα Αλεξοπούλου με τον κ. Μανώλη Ορφανό, ιδιοκτήτη του Κτήματος Ορφανού, κατά την επίσκεψή της στο οινοποιείο.

Ο κ. Ορφανός εξήγησε αναλυτικά στη Βουλευτή τη λειτουργία του κτήματος, της οινοποιητικής μονάδας καθώς και την δραστηριότητα του οινοτουρισμού την οποία προσφέρει. Για το τελευταίο, ανέφερε πως υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον τόσο από Έλληνες όσο και από ξένους επισκέπτες οι οποίοι θέλουν να δουν από κοντά τη διαδικασία παραγωγής των περίφημων αχαϊκών κρασιών.

Η κα Αλεξοπούλου επισήμανε πώς τα «ανοιχτά μυαλά» των νέων επιχειρηματιών της Αχαΐας, ειδικά των ασχολούμενων με την πρωτογενή παραγωγή, μπορούν να συνεισφέρουν καίρια στην οικονομία στην τόσο δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

«Ο κ. Ορφανός αντιπροσωπεύει τους νέους επαγγελματίες της περιοχής μας οι οποίοι επενδύουν στην εξωστρέφεια της αγροτικής παραγωγής και του τουρισμού, τους οποίους πρέπει να στηρίξουμε με κάθε μέσο» τόνισε η κα Αλεξοπούλου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *